Αθλητισμός

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης: 2-0

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης: 2-0
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης: Η Ένωση επικράτησε χάρη σε δύο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Δείτε τα γκολ και τη βαθμολογία, όπως διαμορφώθηκε μετά τον αγώνα.

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Απόλλων Σμύρνης για την 25η αγωνιστική της Superleague. Η Ένωση έτσι έπιασε τον Άρη και πέρασε τον ΠΑΟΚ αφού οι δυο τους έφεραν ισοπαλία στο χθεσινό ντέρμπι. Σήμερα, μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο Αμρ Ουάρντα του «Δικέφαλου του Βορρά» είχε τροχαίο μετά το παιχνίδι.

Τα γκολ της Ένωσης στο σημερινό παιχνίδι σημείωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Πλέον, η ΑΕΚ έχει 48 βαθμούς. Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία:

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης: Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά το ματς

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης: Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά το ματς

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης: Η εξέλιξη του ματς

Το απόλυτα ορθολογικό σύστημα 4-2-3-1 του Μανόλο Χιμένεθ απέδωσε καρπούς. Οι Λιβάι Γκαρσία, Χρήστος Αλμπάνης έκαναν ό,τι ήθελαν στις πτέρυγες και η ΑΕΚ ολοκλήρωσε ένα άκρως παραγωγικό ημίχρονο με δύο γκολ, ένα δοκάρι και άλλες δυο κλασικές ευκαιρίες. Στο 7΄ ο Γκαρσία «χόρεψε» τους αμυντικούς του Απόλλωνα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Καρίμ Ανσριφάρντ που άνοιξε το σκορ.

Στο 25΄ ο Αλμπάνης με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Ανσαριφάρντ έγραψε το 2-0. Και τα δυο γκολ σε κενή εστία για τον Ιρανό που έσπασε τη «γκίνια» καθώς δεν είχε σκοράρει τους τελευταίους δύο μήνες.

Στο β΄ ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα. Ο Απόλλωνας έμοιαζε να έχει συμβιβαστεί με την ήττα, ενώ η ΑΕΚ δεν έδειχνε να «καίγεται» για να αυξήσει το σκορ. Μια κακή εκτέλεση του Σάκχοφ στο 59΄ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μάνταλου ήταν η μοναδική φάση και στις δύο εστίες μέχρι τη συμπλήρωση 80 λεπτών.

Τότε ο Απόλλων εκμεταλλεύτηκε την αλλαγή στο σχηματισμό της ΑΕΚ (3-4-3) και κυριάρχησε, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ, εκτός από τη νίκη, κρατάει το γεγονός ότι δεν δέχτηκε γκολ για πρώτη φορά μετά από επτά αγώνες και το 2-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο (31/1).

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης: Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Λόπες, Σβάρνας, Λάτσι, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Γκαρσία, Αλμπάνης (78΄ Νεντελτσεάρου), Μάνταλος (67΄ Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουρστ, Μπρούσιτς (64΄ Φατιόν), Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Κολ, Λαγός (64΄ Φερνάντεθ), Ιωαννίδης, Κάλισιρ (46΄ Τσαμπούρης), Σλίβκα (46΄ Μουνιέ), Νταουντά (78΄ Μπεντινέλι)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments