Video

Το πιο απίστευτο σκηνικό σε αγώνα σπριντ

Το πιο απίστευτο σκηνικό σε αγώνα σπριντ
Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη σε αγώνα στίβου στην Ισπανία, με τον αθλητή που κερδίζει την κούρσα να «εξαφανίζεται« λίγα δευτερόλεπτα μετά.

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη σε αγώνα στίβου στην Ισπανία. Το γύρο του κόσμου κάνει αθλητής, ο οποίος έγινε viral, καθώς προέβη σε μια τρελή «ενέργεια» μετά τη νίκη σε αγώνας στίβου. Ο δρομέας, αφού κέρδισε την κούρσα των 60 μέτρων με διαφορά, έχασε την ισορροπία του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να περάσει μέσα από το κενό που υπήρχε στα προστατευτικά και να βρεθεί στην τάφρο του γηπέδου.

Η ζωή είναι πάντα γεμάτη τέτοια περιστατικά τα οποία μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή, σε πιο άτυχες συγκυρίες, ενώ ουκ ολίγα από αυτά συνέβησαν την ώρα κάποιου αθλητικού γεγονότος, όπως το παράδειγμα αυτού που συνέβη στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε σε βίντεο το απίστευτο σκηνικό

Το περιστατικό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μας συνηθίζει να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα μεγάλα ματς. Το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι με την Πόρτο πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά όχι για καλό λόγο. Η Γιουβέντους έδωσε μεγάλη μάχη για να πάρει την πρόκριση. Το γκολ της Πόρτο στην κανονική διάρκεια έβαλε δύσκολα στους Ιταλούς. Χρειάστηκαν δυο τέρματα και με το 2-1 στα 90 λεπτά για να πάει το παιχνίδι στην παράταση. Ωστόσο ο Σέρζιο Ολιβέιρα με δεύτερο προσωπικό τέρμα έβαλε την ταφόπλακα στις ελπίδες της Γιουβέντους. Θυμίζουμε ο έμπειρος χαφ έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ και έχει βρεθεί στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ.

απίστευτο σκηνικό

Στο δεύτερο τέρμα του Πορτογάλου χαφ φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο Κριστιάνο Ρονάλντο.  Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φαίνεται να έχει γυρίσει την πλάτη και να ανοίγει τα πόδια με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει, να αιφνιδιάσει τον Βόιτσεχ Στσένσνι και να καταλήξει στα δίχτυα του. Με αυτή του την κίνηση ουσιαστικά ήταν σαν να μην υπάρχει τείχος.

Η Γιουβέντους αποκλείστηκε στους «16» του Champions League για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, μένοντας εκτός από την Πόρτο μετά την κατάρρευση του προηγούμενου έτους, απέναντι στη Λιόν. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης και κορυφαίος σκόρερ της διοργάνωσης, δεν σκόραρε στη φάση νοκ άουτ για πρώτη φορά τα τελευταία 15 χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments