Video

Πέγκυ Ζήνα: Φέρνει την «Ανατροπή» με μία μοναδική ερμηνεία

Πέγκυ Ζήνα: Φέρνει την «Ανατροπή» με μία μοναδική ερμηνεία
Πέγκυ Ζήνα: Τη δική της πινελιά βάζει στην επετειακή συλλογή «Παιδί Δικό Σου» της Ελεάνας Βραχάλη, ερμηνεύοντας με τον μοναδικό τρόπο της το τραγούδι «Ανατροπή».

Η Πέγκυ Ζήνα, η οποία έχει μιλήσει πολλές φορές για την καριέρα της αποκαλύπτοντας ότι στην αρχή της, υπήρχαν άτομα που τής έλεγαν ότι δεν θα γίνει ποτέ σταρ, φέρνει την «Ανατροπή» στα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη, της Ελληνίδας στιχουργού, συγγραφέα και ποιήτριας, στο τραγούδι.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει δεκαπέντε προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό της. Στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού όπως τον Νότη Σφακιανάκη, τον Πασχάλη Τερζή, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Αντώνη Ρέμο, τον Σάκη Ρουβά, τον Νίκο Κουρκούλη, τον Γιάννη Πλούταρχο,τον Νίκο Βέρτη , τον Νίκο Μακρόπουλο και άλλους. Η κορυφαία της συνεργασία ήρθε το 2009 όπου δούλεψε δίπλα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο. Πέγκυ Ζήνα

Επίσης, η Πέγκυ Ζήνα έχει κάνει πολλές εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά. Για παράδειγμα, το 2002 εμφανίστηκε στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και του Σάκη Ρουβά στο Απόλλων Palace. Tον χειμώνα 2009 – 2010 συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Μητροπάνο στην Ιερά Οδό ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκαν στη Θεσσαλονίκη στο Odeon με μεγάλη επιτυχία και ξανασυνεργάστηκαν για δεύτερο συνεχόμενο χειμώνα στην Αθήνα, 2010 – 2011. Και έπειτα από μια σειρά επιτυχημένης πορείας και καταξίωσης στον χώρο του τραγουδιού, η Πέγκυ Ζήνα, συμμετείχε ως κριτής στο talent show «The X-Factor» στο κανάλι του ΣΚΑΙ.

Πέγκυ Ζήνα: Βάζει τη δική της πινελιά με την «Ανατροπή»

Τώρα λοιπόν, τη δική της πινελιά βάζει η Πέγκυ Ζήνα στην επετειακή συλλογή «Παιδί Δικό Σου» της Ελεάνας Βραχάλη, ερμηνεύοντας με τον μοναδικό τρόπο της το τραγούδι «Ανατροπή». Πρόκειται για ένα κομμάτι που έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη και θα περιλαμβάνεται στη συλλογή για τα 20 χρόνια της αγαπημένης στιχουργού στο ελληνικό τραγούδι. Στην εμβληματική συλλογή με τίτλο «Παιδί Δικό Σου», καλλιτέχνες από όλο το μουσικό φάσμα ερμηνεύουν το αγαπημένο τους τραγούδι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Πέγκυ Ζήνα

Η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Η Ελεάνα Βραχάλη έχει αναφέρει το εξής: «20 χρόνια… Σαν νερό. Σαν παιδί το κάθε τραγούδι, που μεγάλωσε κι είναι δικό σου και δεν είναι… Ένα παιδί που όταν αγαπιέται, ξαναγεννιέται. Κάθε τραγούδι ένα κομμάτι της ψυχής μου. Δηλαδή εγώ… Παιδί δικό σου…».

Η «Ανατροπή», ένα από τα πιο δυναμικά και πετυχημένα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφόρησε το 2007 με τη μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και πρώτο ερμηνευτή τον Κώστα Μαρτάκη. Η «Ανατροπή» από την Πέγκυ Ζήνα έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου ενώ το single θα κυκλοφορήσει από την Panik Records τη Δευτέρα 12 Απριλίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments