Video

Tina Turner: Αποθεώθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα

Tina Turner: Αποθεώθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα
Tina Turner: Μια σταρ που θαυμάζει, κλήθηκε να μιμηθεί στο Your Face Sounds Familiar, η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η Tina Turner, η γνωστή τραγουδίστρια που απέκτησε φήμη με το συγκρότημα Kings of Rhythm, «εμφανίστηκε» στο χθεσινό live του Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1, με τη Ματθίλδη Μαγγίρα να αποθεώνεται πάνω στη σκηνή. Πάντως, και στο προηγούμενο live τα εύσημα είχαν πάρει όλοι οι συμμετέχοντες αλλά ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασαν ο Λευτέρης Ελευθερίου ως Σάκης Ρουβάς και η Κατερίνα Στικούδη ως Δήμητρα Γαλάνη.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα λοιπόν, πλησίασε πολύ τη θρυλική τραγουδίστρια τόσο στη στάση του σώματος, τις κινήσεις και το ύφος της, όσο και στην υπέροχη φωνή της. Η γνωστή show woman έβαλε τα δυνατά της και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Εξάλλου, κλήθηκε να μιμηθεί στο YFSF της Κυριακής 28 Μαρτίου μια σταρ που θαυμάζει. Όπως φανέρωσε και η ίδια, που την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε μια… ανάσα από τη νίκη με τη μίμηση της Ρένας Βλαχοπούλου, είχε την τύχη να δει live το πρόσωπο που της ανατέθηκε πριν από χρόνια σε συναυλία στη Νέα Φιλαδέλφεια και πάντα τη θεωρούσε κορυφή.

Και όπως της σχολίασε και ο Κωστής Μαραβέγιας, ένας εκ των κριτών, ουσιαστικά αδικήθηκε λίγο καθώς η μίμηση που της δόθηκε να αντιγράψει ήταν από το κλείσιμο μιας τεράστιας συναυλίας της Tina Turner με το πασίγνωστο «Rolling on a river», που ως ενέργεια και ως ατμόσφαιρα δεν γίνεται να αντιγραφεί. Παρόλα αυτά η Ματθίλδη Μαγγίρα τα έδωσε όλα και ήταν σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού ασταμάτητη.

Tina Turner

Το Your Face Sounds Familiar επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

«Το Your Face Sounds Familiar θα δώσει στα βράδια μας λάμψη, μαγεία και χαρά.  Το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων με τη μοναδική Μαρία Μπεκατώρου και τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή, ήρθε με εκρηκτική διάθεση!

Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής επέστρεψαν στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών και ανατρεπτικά ντουέτα. Το Your Face Sounds Familiar All Star έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments