Ειδήσεις

Ντόρα Μπακογιάννη: Αστεισμός η φράση για τα Χανιά

Ντόρα Μπακογιάννη: Αστεισμός η φράση για τα Χανιά
Ντόρα Μπακογιάννη: Απάντηση για την δήλωση της, σχετικά με την Χανιά, που προκάλεσε σάλο, έδωσε η βουλευτής σε συνέντευξη της.

Εξηγήσεις σχετικά με την δήλωση της για την Κρήτη κλήθηκε να δώσει η Ντόρα Μπακογιάννη. Η Βουλευτής της ΝΔ, είχε αναφέρει τη Δευτέρα (29/03), ότι τίποτα δεν θα την σταματήσει από το να πάει στην Κρήτη. Όπως ήταν επόμενο η δήλωση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και από την Αντιπολίτευση.

Πιο συγκεκριμένα, η βουλευτής και πρώην υπουργός τόνισε σε συνέντευξη της στο Θέμα, ότι το είπε αστειευόμενη. Ενώ συμπλήρωσε ότι «Ελπίζω να πάμε όλοι την Κρήτη». Μάλιστα, επικαλέστηκε μελέτη  του πανεπιστημίου της Κρήτης για την πορεία των εμβολιασμών. Και υπογράμμισε ότι “θα υπάρχει μία καθοδική πορεία των λοιμώξεων εάν έχουμε τα εκατομμύρια εμβόλια που προγραμματίζονται και λογικά σκεπτόμενη, όπως είπε, το ιικό φορτίο θα έχει μειωθεί και άρα θα έχουμε τη δυνατότητα, πάντα με προσοχή, να μπορέσουμε να ξαναβρούμε ένα μέρος της ζωής μας”. Ντόρα Μπακογιάννη

Ντόρα Μπακογιάννη: Η τοποθέτηση για το άνοιγμα της οικονομίας

Παράλληλα, κληθείσα να σχολιάσει τις σκέψεις για άνοιγμα της οικονομίας η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως πρέπει να γίνει, διότι ξέρουμε ότι η αγορά κινείται στα κρυφά. Υπογράμμισε δε ότι στις νεαρές ηλικίες, κυρίως 17-22 ετών υπάρχει μεγάλη κόπωση. Και αυτό όπως είπε, διότι δεν μπορούν να μείνουν κλεισμένοι άλλοι μέσα.

Είναι στα όρια τους, ξεσπούν βίαια, δεν έχουν πάει στις σχολές τους και αρνούνται να μείνουν μέσα στα σπίτια τους που ενδεχομένως να πυροδοτείται και ένας καυγάς με τους γονείς. Αντιθέτως, προτιμούν να συνευρίσκονται σε σπίτια, το οποίο όπως είπε η κ. Μπακογιάννη είναι επικίνδυνο. «Καλύτερο είναι να βρίσκονται έξω, είναι πιο ασφαλές», κατέληξε.

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Όπως ήταν εύλογο, η δήλωση της κ. Μπακογιάννη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους χρήστες των social media. Ιδιαίτερα στο twitter οι χρήστες παραπονιούνται για τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί τους τελευταίους μήνες σε ισχύ, κατηγορώντας ανοιχτά την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Ήρθαν οι πρώτοι τουρίστες, την Μπακογιάννη δεν την κρατάει κανείς κ θα πάει στην Κρήτη κ ενας λαος περιμένει με αγωνία την επιτροπη λοιμωξιολόγων αν θα τον αφήσουν να φυγει για Πάσχα στο χωριο!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά χρήστης στο Twitter.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η παραπάνω αποστροφή της, επανήλθε με ανάρτησή της στο Twitter, αναφέροντας: «Για όσους κόβουν και ράβουν, με τρόπο… καταπληκτικό, σας παραθέτω ολόκληρη την δήλωση μου. Μίλησα για την ανάγκη όλων μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητο ότι οι λοιμωξιολόγοι έχουν τον πρώτο λόγο».

Η Ντόρα Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments