Αθλητισμός

Νικολακόπουλος: Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει φέτος ο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό

Νικολακόπουλος: Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει φέτος ο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό
Νικολακόπουλος: Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού μίλησε για τα χρήματα που θα πάρει αυτή τη χρονιά ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας του Πειραιά.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για τον Πέδρο Μαρτίνς, το ενδιαφέρον από τη γαλλική Νις, καθώς και για τα χρήματα που θα πάρει ο Πορτογάλος τεχνικός φέτος από τον Ολυμπιακό. Ο ρεπόρτερ της ομάδας του Πειραιά σχολίασε ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού αξίζει αυτά τα χρήματα. Ποιος μπορεί να του πει όχι αφού ο Μαρτίνς οδήγησε τον Ολυμπιακό να κοντράρει στα ίσια την Άρσεναλ έστω κι αν τελικά αποκλείστηκε στο Europa League, ενώ το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ειδικά μετά τη νίκη επί του Άρη.

Αρχικά, ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ρεπορτάζ της A Bola περί ενδιαφέροντος της Νις για τον Πορτογάλο προπονητή. Ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως είναι λογικό ο Μαρτίνς να συγκινεί συλλόγους από μεγάλα πρωταθλήματα όπως το γαλλικό, από τη στιγμή που σημειώνει τέτοια επιτυχία στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Νικολακόπουλος: Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει φέτος ο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό

Νικολακόπουλος: Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει φέτος ο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό

Στη συνέχεια, υπενθύμισε ότι ο Μαρτίνς έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με τους Πειραιώτες μέχρι το 2022 και, μάλιστα, με υψηλή ρήτρα. Βέβαια, τόνισε πως με την τελευταία συμφωνία των δύο πλευρών οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταστήσει τον προπονητή τους ως έναν καλοπληρωμένο τεχνικό όταν «πιάνει» τους στόχους του συλλόγου.

Μάλιστα, ο Κώστας Νικολακόπουλος υπολόγισε ότι για τη φετινή σεζόν ο Μαρτίνς με την αναμενόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος και έχοντας βγάλει την ομάδα στο Champions League και στα νοκ-άουτ του Europa League θα έχει απολαβές της τάξης μίνιμουμ το 1,7 εκ. ευρώ.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε ότι οι απολαβές είναι υψηλές και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά τα αξίζει ο προπονητής, από τη στιγμή που φέρνει τις προκρίσεις στους ομίλους του Champions League.

Νικολακόπουλος: Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ

Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η αποστολή αλληλεγγύης στο Δαμάσι

Η ανθρωπιστική βοήθεια στους πολίτες που έμειναν χωρίς στέγη μετά τον καταστροφικό σεισμό αλλά και τους μετασεισμούς στην περιοχή της Ελασσόνας ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 29/3 από τη μεριά του Ολυμπιακού, όπως ενημέρωσε η ομάδα. Από το γήπεδο «Καραϊσκάκης» ξεκίνησε το πρωί το καραβάνι αλληλεγγύης με το πούλμαν του Ολυμπιακού να ηγείται και να ακολουθούν οι νταλίκες με τους οικίσκους.

Ο αρχηγός αποστολής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης» Βασίλης Βασιλειάδης, παρέδωσε τα κλειδιά από τα 4 πλήρως εξοπλισμένα στον Μητροπολίτη Ελασσόνας Χαρίτωνα ο οποίος δήλωσε:

«Με την παράδοση σήμερα των τεσσάρων τελευταίων οικίσκων ολοκληρώνεται η μεγάλη προσφορά του μεγάλου ευεργέτη της Μητροπόλεώς μας, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και για μία ακόμα φορά θέλω να εκφράσω τις βαθύτατες και ευγνώμονες ευχαριστίες μου».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας υπογράμμισε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των συνδημοτών μου για αυτή τη μεγάλη προσφορά του κ. Μαρινάκη προς τους σεισμοπαθείς της περιοχής μας». Αυτή τη φορά, δωρίστηκαν επιπλέον μπάλες, παπούτσια και αθλητικός ρουχισμός στην τοπική ομάδα Δαμασιακό με τον Ολυμπιακό να συμβάλει και πάλι με είδη πρώτης ανάγκης, καθαρισμού κτλ.

Τέλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Νίκος Λιούπας επεσήμανε: «Από σήμερα είκοσι οικογένειες πληγείσες από το σεισμό θα βρουν στέγη στους οικίσκους που μας έχει στείλει ο κ. Μαρινάκης. Εύχομαι η κίνηση αυτή να βρει κι άλλους μιμητές. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές χρειάζεται η προσφορά όλων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments