Ελλάδα

Κίνηση έκπληξη το OPEN

Κίνηση έκπληξη το OPEN
OPEN: Το κανάλι ίσως να χάσει ένα από τα πιο δυνατά του «χαρτιά» με αποτέλεσμα να κοιτάει προς το δυναμικό του ΣΚΑΪ για να βρει αντικαταστάτες.

Το OPEN προχωράει σε μια κίνηση που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί έκπληξη. Όλοι παραδέχονται ότι το κανάλι έχει εξαιρετικές νέες παρουσιάστριες, όπως την Ντόρα Κουτροκόη ή την Ελένη Βουλγαράκη, αλλά η Νίκη Λυμπεράκη αποτελεί εγγύηση.

Κι όμως πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη λύση της συνεργασίας του καναλιού με γνωστή δημοσιογράφο. Μάλιστα, πολλοί αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Θυμίζουμε ότι η Νίκη Λυμπεράκη από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2019 ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού και από τον Aπρίλιο του 2020 ξεκίνησε να παρουσιάζει έκτακτα την εκπομπή iNFO-19 για περιορισμένο χρονικό διάστημα λόγω επικαιρότητας συσχετιζόμενης με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τον Ιανουάριο του 2020 παρέλαβε το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση για την αντικειμενική, δεοντολογικά ορθή και με πληρότητα παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Open TV. Σίγουρα αν τελικά αποχωρήσει κάτι τέτοιο θα είναι πλήγμα για το κανάλι…

Κίνηση έκπληξη το OPEN

Κίνηση έκπληξη το OPEN

Όμως, επειδή το κανάλι αν κάτι τέτοιο συμβεί θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά, το SECRET αποκαλύπτει τα σχέδια του OPEN για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Εύα Αντωνοπούλου είναι ένα από τα πρόσωπα που το Ανοιχτό Κανάλι θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό του. Οι καλά γνωρίζοντες πάντως αναφέρουν πως η επιτυχημένη δημοσιογράφος, που διαχρονικά συγκεντρώνει υψηλή τηλεθέαση στο μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ, δεν θα άφηνε εύκολα τον συγκεκριμένο σταθμό για κάτι λιγότερο από την παρουσίαση ενός κεντρικού δελτίου.

Πάντως το SECRET αναφέρει πως ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές της δημοσιογράφου με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, χωρίς ωστόσο ακόμα να υπάρχει οριστική απόφαση. Ακόμα ένα πρόσωπο που το OPEN θα ήθελε να έχει στο δυναμικό του είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης. Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεν έχει ανανεώσει, μέχρι τώρα, το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ, οπότε οι ανταγωνιστές του μπορούν να ελπίζουν.

Δεδομένου βέβαια της επιτυχημένης εκπομπής της Φαίης Μαυραγάνη στο Σαββατοκύριακο, το OPEN θα ήθελε πιθανότατα τον Δημήτρη Καμπουράκη για την πρωινή καθημερινή ενημερωτική ζώνη αφού η εκπομπή της συγκεκριμένης παρουσιάστριας θεωρείται αμετακίνητη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments