Ειδήσεις

La Liga: Η Ρεάλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Εϊμπάρ

La Liga: Η Ρεάλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Εϊμπάρ
La Liga: Με επιτυχία πέρασε το εμπόδιο της Εϊμπάρ η Ρεάλ Μαδρίτης. Συνεχίζει το κηνύγι της κορυφής στην οποία βρίσκεται η Ατλέτικο.

H Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το καθήκον της απέναντι στην Εϊμπάρ στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» και συνεχίζει να καταδιώκει την πρωτοπόρο Ατλέτικο, στο πλαίσιο της 29ης ημέρας της La Liga. Θυμίζουμε πως η Ρεάλ προκρίθηκε στους 8 του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ.

La Liga: Στο κηνύγι της πρωτοπόρου η Ρεαλ

Χωρίς ν΄ αποδώσει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, η «Βασίλισσα» κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Εϊμπάρ με 2-0, και να μειώσει στο -3 από την κορυφή, προσβλέποντας, πλέον, σε «γκέλα» των «ροχιμπλάνκος» το βράδυ της Κυριακής (4/04) στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» από την Σεβίλη.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν επικράτησε με τα γκολ των Ασένσιο (41′) και Μπενζεμά (73′). Νωρίτερα, η Βιγιαρεάλ νίκησε εύκολα μέσα στην έδρα της Γρανάδα με 3-0 και συνεχίζει την πορεία της για συμμετοχή στα κύπελλα Ευρώπης και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα του Ουνάι Εμερι πήρε τη νίκη με τρία γκολ του μεγάλου αστεριού της, Ζεράρ Μορένο.

La Liga

La Liga: Προσπάθησε η Εϊμπάρ

Η Έιμπαρ προέβαλε ισχυρή αντίσταση, όμως η Ρεάλ βρήκε τον τρόπο να κάμψει την αντίστασή της και να πάρει τη νίκη με τα τέρματα των Ασένσιο και Μπενζεμά, που την κρατούν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ατλέτικο.

Οι Ασένσιο και Μπενζεμά είδαν να τους ακυρώνεται από ένα γκολ για οφσάιντ, αλλά τελικά ο Ισπανός σκόραρε με ιδανικό πλασέ από κανονική θέση λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου (42′) για το 1-0. Οι Μαδριλένοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, διαχειρίζονταν άψογα το προβάδισμά τους και ο συνήθης ύποπτος Μπενζεμά σκόραρε στο 73′ (και για 7ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις) για να γράψει διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, πέτυχαν την 4η συνεχόμενη νίκη τους και βρέθηκαν στο -3 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, η οποία μετράει έναν αγώνα λιγότερο. Τώρα περιμένει τη Ρεάλ μία 3άδα αγώνων φωτιά, με τη Λίβερπουλ και τη Μπαρτσελόνα. La Liga

La Liga: Οι επόμενοι αγώνες

Κυριακή (4/4) Έλτσε-Μπέτις (17:15) Κάντιθ-Βαλένθια (19:30) Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00) Δευτέρα (5/4) Μπαρτσελόνα-Βαγιαδολίδ (22:00)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments