Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [03/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [03/04/21]
Ζώδια σήμερα: Τα ερωτικά θέματα θα υποβληθούν σε βαθύ προβληματισμό σήμερα.

Με τις άτυχες ημέρες του 2021 να είναι μπροστά, ακολουθούν οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για σήμερα Σάββατο 3 Απριλίου.

Κριός

Κάτι που σχετίζεται με τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής, μπορεί να χρειαστεί ειλικρινή αντιμετώπιση από μεριάς σου. Αν το ταίρι σου, έχει απορροφήσει μεγάλο μέρος του χρόνου σου, απαιτώντας αρκετή στοργή ή ακόμα και συμπάθεια, τότε ίσως είναι καιρός να εστιάσεις στις δικές σου ανάγκες. Έχεις συναισθηματικές μπαταρίες, που χρειάζονται επαναφόρτιση. Πρέπει να πιστέψεις πως ό, τι ανεβάζει τη διάθεσή σου, θα σε αναζωογονήσει με περισσότερους τρόπους από έναν.

Ταύρος

Αν αισθάνεσαι πως οι παθιασμένες σου προσπάθειες, δεν βρίσκουν ανταπόκριση από τον εραστή σου, μάλλον θα αποφασίσεις να φρενάρεις. Αυτό θα σου προσφέρει μια χρήσιμη ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, τι είναι αυτό που χρειάζεσαι συναισθηματικά, σωματικά και οικεία, τώρα και στο μέλλον. Θα διαπιστώσεις πως και τα τρία, είναι αρκετά για να στραφείς σε αλλαγές.

Δίδυμοι

Το παθιασμένο παιχνίδι σου πιθανώς δεν γνωρίζει όρια τις περισσότερες φορές. Τώρα όμως θα είναι μια στιγμή, που θα παραδεχτείς πως το κέφι σου εκτονώθηκε. Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις, θα αντιδράσεις αρκετά έντονα για την ανάγκη σου για χώρο. Βεβαιώσου μόνο πως ο εραστής σου ξέρει και κατανοεί την ανάγκη που έχεις, να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Καρκίνος

Θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση όταν κατανοήσεις πως οι μικρές κι ανεπαίσθητες αλλαγές στο δεσμό σου, θα δημιουργήσουν εκτεταμένα αποτελέσματα. Μην κόψεις δεσμούς με τις ρουτίνες που σε εξυπηρετούν μια χαρά στην καθημερινότητά σου. Μπορείς όμως να δεις… πώς οι μικρές αλλαγές που έγιναν ακόμη και σε μερικές ρομαντικές συνήθειες, τώρα κάνουν τη διαφορά! svg%3E

Λέων

Ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσεις τις δημιουργικές σου ικανότητες. Η μοναδική σου φαντασία μπορεί να βοηθήσει σημαντικά για να εμπνευστείς ερωτικά. Μόλις ανοίξεις την πόρτα στη φαντασία σου, θα ανοίξει και το μυαλό σου, σε μια σειρά παθιασμένων δυνατοτήτων που δεν θα εντόπιζες διαφορετικά.

Παρθένος

Θα αντιμετωπίσεις μια δυσάρεστη σύγκρουση μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας, στα ερωτικά σου. Όμως αυτή η «διαδικασία διαχωρισμού» θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε ό, τι είναι εφικτό και απτό. Η θετική ενέργεια που έχεις στη διάθεσή σου, σημαίνει πως πρέπει να την εφαρμόσεις. Έτσι θα καταλάβεις πώς τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

Ζυγός

Επισημαίνοντας τις απόψεις που έχεις στο ταίρι σου, θα είναι μια βοηθητική κίνηση μόνο όμως αν βάλεις και λίγο συναίσθημα στα λεγόμενά σου. Διαφορετικά, θα φορτίσεις τον εραστή σου με μια ένταση  που θα σας φέρει σε άβολη κατάσταση. Αν κάποιος μπορεί να βρει έναν ήρεμο και ευαίσθητο τρόπο για να κάνει την τοποθέτησή του, είσαι εσύ. Γι’ αυτό ανέσυρε τη διπλωματία και την ευαισθησία σου και χρησιμοποίησέ τες, όπου χρειάζονται τώρα.

Σκορπιός

Αν είσαι ελεύθερη, όσα εκτυλίσσονται ανάμεσα σε σένα κι ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να δημιουργήσουν ένα δυσάρεστο ή περίπλοκο κλίμα. Όμως είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, το άγχος και η συγκεχυμένη ενέργεια που κυριαρχούν τώρα, θα εξαλειφθούν αργότερα. Αν ένα θέμα συζήτησης αφορά την ελευθερία έναντι της ανεξαρτησίας στη σχέση σου, θα πρέπει να το χειριστείς με επιπλέον προσοχή. svg%3E

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα συμβάλει στην αύξηση της φαντασίας σου. Μπορείς επίσης να εμπιστευτείς τα ερωτικά σου οράματα, τον ρομαντισμό ή την οικειότητα, που εκδηλώνονται τώρα. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, δημιουργείς ένα παθιασμένο σχέδιο που δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην ισορροπία και τη δέσμευση. Πρόκειται να δεις τι μπορεί να καταφέρει ένα νέο επίπεδο δέσμευσης στη σχέση σου.

Αιγόκερως

Μάλλον θα κλείσεις τα μάτια, σε ένα ρομαντικό ζήτημα. Όμως αυτό θα σου υπενθυμίσει πόσες φορές έχεις κάνει τα «στραβά μάτια». Παρόλο που δεν αναζητάς απαραίτητα μια συγγνώμη, τουλάχιστον θέλεις ο εραστής σου να καταλάβει, πως πατάει τα λάθος κουμπιά μαζί σου. Μόλις του το επισημάνεις και το αποδεχτεί, προχωρήστε!

Υδροχόος

Τα ερωτικά σου θέματα θα υποβληθούν σε βαθύ προβληματισμό σήμερα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να ακούσεις την καρδιά σου και να αντιμετωπίσεις αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι σε συναισθηματικό και οικείο επίπεδο. Βλέπεις την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, με ένα αληθινό και ειλικρινές φως. Αυτό θα σου δείξει το παθιασμένο μονοπάτι που έχεις στη διάθεσή σου!

Ιχθύες

Αν για κάποιο λόγο, ο εραστής σου νιώθει τελευταία απομακρυσμένος ή αποκομμένος, τότε είναι στο χέρι σου να του μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Η παραμικρή προσπάθεια για να μειώσεις το φόρτο εργασίας σου ή να προσαρμόσεις το πρόγραμμά σου, δε θα περάσει απαρατήρητη από τον εραστή σου. Γι’ αυτό δείξε στο ταίρι σου πόσο ενθουσιασμένη είσαι που είναι στη ζωή σου ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις ή τις ευθύνες που έχεις αλλού.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments