Αθλητισμός

Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού

Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού
Super League: Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.

Η δεύτερη αγωνιστική των play off της Super League έδωσε μεγάλη ώθηση τόσο στον Άρη όσο και στον Παναθηναϊκό για την έξοδό τους στην Ευρώπη, μετά τις νίκες που έκαναν επί του Αστέρα Τρίπολης ο πρώτος και επί του ΠΑΟΚ ο δεύτερος.

Ωστόσο αυτό που ξεχώρισε ήταν η εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, με 1-5 στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα η ήττα αυτή οδήγησε την ΑΕΚ όσο και τον Χιμένεθ να ζητήσουν συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Super League

Super League: Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία

Με την ολοκήρωση όλων των αγώνων των play off, η ΑΕΚ έπεσε στην πέμπτη ενώ ο Άρης βάζει στέραιες βάσεις για τη δεύτερη θέση.

Super League

Super League: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 3/4

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 1-1

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Λαμία – Βόλος 1-1

ΑΕΛ – Παναιτωλικός 1-1

Κυριακή 4/4

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-0

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-5 Super League

Super League: Μπήκαν στο γήπεδο οι οπαδοί της ΑΕΚ

Ο εφιάλτης που βίωσε η ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προκάλεσε την οργή των οπαδών της. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, περίπου 50 φίλοι της ομάδας που είχαν εξασφαλίσει θέση στα επίσημα του ΟΑΚΑ καταφέρθηκαν εναντίον όποιου στελέχους της ΠΑΕ βρισκόταν εκεί, ενώ την ώρα της αποχώρησης για τα αποδυτήρια στο ημίχρονο οι αποδοκιμασίες κατά του Μανόλο Χιμένεθ και των παικτών ήταν πάρα πολύ έντονες.

Οπαδοί της Ένωσης που βρέθηκαν στην κερκίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα, πέρασαν μετά το τέλος του στο στίβο του Ολυμπιακού Σταδίου και περίμεναν τους παίκτες πριν μπουν στα αποδυτήρια, όπου συνομίλησαν μαζί τους με έντονο ύφος.

Λίγα λεπτά μετά τον πρωτοφανή διασυρμό που γνώρισε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ με ανάρτησή της στα social media ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για την ταπεινωτική ήττα από τους «ερυθρόλευκους» με 1-5. Η ανάρτηση της ΠΑΕ αμέσως μετά το τελικό σκορ στο Ολυμπιακό Στάδιο: «Λήξη του αγώνα: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-5. Μία μεγάλη συγγνώμη από όλους μας στους οπαδούς της ομάδας μας για ένα από τα χειρότερα βράδια στην ιστορία μας.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments