Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: Η ΑΕΚ θα έχει βρει νέο προπονητή σε 15 μέρες

Κετσετζόγλου: Η ΑΕΚ θα έχει βρει νέο προπονητή σε 15 μέρες
Κετσετζόγλου: Ο γνωστός δημοσιογράφος εκτίμησε ότι η Ένωση θα βρει άλλο προπονητή για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας από το καλοκαίρι.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου θεωρεί ότι θα υπάρχουν εξελίξεις στην ΑΕΚ για το θέμα του προπονητή. Στην Ένωση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-5 υπάρχει απογοήτευση, αλλά το μυαλό των υπεύθυνων της ομάδας είναι στο «χτίσιμο» για την επόμενη μέρα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος πιστεύει ότι οι εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες 15 μέρες. Αυτό προανήγγειλε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη και Βάιου Τσούτσικα. Ο Κώστας Κετσετζόγλου έκανε την εκτίμηση ότι μέσα στις επόμενες 15 μέρες η Ένωση θα έχει συμφωνήσει με τον τεχνικό που θ’ αναλάβει τα ηνία της ομάδας το καλοκαίρι αφού ο Μανόλο Χιμένεθ δεν πρόκειται να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Κετσετζόγλου: Η ΑΕΚ θα έχει βρει νέο προπονητή σε 15 μέρες

Κετσετζόγλου: Η ΑΕΚ θα έχει βρει νέο προπονητή σε 15 μέρες

Ο δημοσιογράφος μετέφερε ότι στο στρατόπεδο της Ένωσης θεωρούν τον νέο τεχνικό πυλώνα της ομάδας που θα δημιουργηθεί, στην οποία υπογράμμισε ότι θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, με μεταγραφές σε αρκετές θέσεις και φυσικά αποδεσμεύσεις.

Κετσετζόγλου: Ακούστε το ρεπορτάζ

Τι γίνεται με την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει  τον κίνδυνο να της αφαιρεθούν 10 βαθμοί μετά την εισήγηση στην Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Με την ίδια εισήγηση προτείνεται ισόβιος αποκλεισμός για τον Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με την υπόθεση στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Από την Ένωση εκφράζεται απόλυτη βεβαιότητα πως δεν θα υπάρξει κανένας κίνδυνος τιμωρίας και προαναγγέλλουν… αντεπίθεση κατά των φυσικών και ηθικών αυτουργών που προσπαθούν να «παγιδεύσουν» την ΑΕΚ.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ σημειώνουν πως δεν πρόκειται καν για παραπομπή της ΠΑΕ ή του Δημήτρη Μελισσανίδη, παρά μόνο για μια εισήγηση του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου προς την Επιτροπή που θα αποφασίσει αν θα γίνει η παραπομπή.

Η διαρροή σε συγκεκριμένα ΜΜΕ προκάλεσε την οργή των ανθρώπων της ΑΕΚ αφού η διαδικασία είναι ακόμα πλήρως εμπιστευτική και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί με την οριστική παραπομπή στο ακροατήριο εν αναμονή των υπομνημάτων των όσων κατηγορούνται μέχρι να κάνει η Επιτροπή Δεοντολογίας την τελική της εισήγηση. Μάλιστα, η ΑΕΚ σημειώνει ότι δεν αποκλείεται να στραφεί και εναντίον της Επιτροπής για παραβίαση της εμπιστευτικότητας της διαδικασίας. Μάλιστα, ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσαν και οι παλαίμαχοι της ομάδας που τίθενται στο πλευρό της Ένωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments