Αθλητισμός

Πρίγιοβιτς: Υπογράφει στον Ερυθρό Αστέρα

Πρίγιοβιτς: Υπογράφει στον Ερυθρό Αστέρα
Πρίγιοβιτς: Ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά να υπογράψει στην ομάδα του Βελιγραδίου και να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ για τον οποίο είχε ακουστεί ότι θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη αν και αυτό δεν συνέβη, είναι κοντά στην επιστροφή του στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Σύμφωνα με σερβικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο έμπειρος στράικερ είναι μια… ανάσα να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που να θυμίσουμε είχε γραφτεί και το 2020.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η γνωστή σερβική ιστοσελίδα «mozzartsport» ο Σέρβος επιθετικός επιθυμεί την επιστροφή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και βρίσκεται σε επαφές με τους ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα για τη μεταγραφή του από την Αλ Ιτιχάντ, στην οποία ανήκει.

Το σερβικό σάιτ αναφέρει ότι πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας του Βελιγραδίου του συλλόγου είναι να «χτίσουν» μια ισχυρή ομάδα για την επόμενη σεζόν. Αρχικά υπήρξαν επαφές με τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, ενώ τώρα οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα προετοιμάζουν το έδαφος και για τον Πρίγιοβιτς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «mozzartspor», το υψηλό συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, ωστόσο τις επόμενες ημέρες, θα συζητηθεί ένα πιθανό μοντέλο που θα αφορά τον δανεισμό του Σέρβου επιθετικού στον Αστέρα. Να σημειώσουμε ότι ο Σέρβος επιθετικός εδώ και μήνες επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας αφού ψάχνει για νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Πρίγιοβιτς: Υπογράφει στον Ερυθρό Αστέρα

Πρίγιοβιτς: Υπογράφει στον Ερυθρό Αστέρα λένε τα σερβικά ΜΜΕ

Πρίγιοβιτς: Μερικά λόγια για τον Σέρβο επιθετικό

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς γεννήθηκε στην Ελβετία στις 21 Απριλίου 1990. Η καταγωγή του είναι από τη Σερβία. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει ως επιθετικός για τον σύλλογο Αλ Ιτιχάντ Τζέντα και για την Εθνική ομάδα της Σερβίας. Ο Πρίγιοβιτς είχε επίσης παίξει την Ελβετία σε επίπεδο Νέων. Ο συνολικός απολογισμός της διετούς παρουσίας του στον ΠΑΟΚ ήταν 55 γκολ και 8 ασίστ σε 86 αγώνες.

Στις 10 Ιανουαρίου του 2019 μεταγράφηκε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Η Αλ Ιτιχάντ κατέβαλε σε τέσσερις δόσεις ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 10.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, ενώ πρόσφερε στον 29χρονο Σέρβο διεθνή επιθετικό ετήσιες απολαβές ύψους 5.300.000 ευρώ.

Θυμηθείτε όλα τα γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments