Ελλάδα

Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Τον αποσύνδεσε από τον αναπνευστήρα

Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Τον αποσύνδεσε από τον αναπνευστήρα
Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: 60χρονος φαίνεται να αποσύνδεσε 76χρονο ασθενή, καθώς τον ενοχλούσε ο θόρυβος από τον αναπνευστήρα.

Ένα πρωτοφανές έγκλημα έγινε στον Ερυθρό Σταυρό. 60χρονος αποσύνδεσε από τον αναπνευστήρα 76χρονο, με τον οποίο βρίσκονταν στον ίδιο θάλαμο, καθώς φαίνεται να τον ενοχλούσε ο αναπνευστήρας. Η θλιβερή είδηση σοκάρει και έρχεται να προστεθεί στις άλλες δύο περιπτώσεις που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο. Στο άγριο έγκλημα με τη δολοφονία δύο αδερφιών στη Μακρινίτσα και στη δολοφονία υπαλλήλου καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχέση με το έγκλημα στον Ερυθρό: ένας 60χρονος ασθενής με Covid-19 που τον ενοχλούσε ο ήχος του αναπνευστήρα φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, να αποσύνδεσε τον 76χρονο από το μηχάνημα.

Ο άτυχος άνδρας πέθανε χθες το απόγευμα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ανθρώπινο χέρι ήταν αυτό που παρενέβη έτσι ώστε να σταματήσει να λειτουργεί το σύστημα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν στα χέρια τους στοιχεία που αποδεικνύουν πώς έγινε το σκηνικό του θανάτου και πώς ο 60χρονος ασθενής που νοσηλευόταν μαζί με τον 76χρονο προέβη σε αυτή την κίνηση και του «έκοψε» την παροχή οξυγόνου. Λόγω της νοσηλείας του με κορωνοϊό, ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει συλληφθεί, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και το ποινικό και το ψυχιατρικό του παρελθόν.

Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Τον αποσύνδεσε από τον αναπνευστήρα

Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Τον αποσύνδεσε από τον αναπνευστήρα

Έγκλημα στον Ερυθρό: Τι συνέβη

Όταν οι γιατροί διαπίστωσαν τι έχει συμβεί ενημερώθηκε η Αστυνομία και οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εκλήθησαν στο νοσοκομείο μελέτησαν προσεκτικά τα στοιχεία για να δώσουν απαντήσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού της αναπνευστικής συσκευής με την οποία ήταν διασωληνωμένος ο άτυχος ασθενής ο οποίος εξέπνευσε επειδή σταμάτησε να λειτουργεί ο αναπνευστήρας.

Ο άνδρας που κατέληξε, ηλικίας 76 ετών, ήταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας και οι γιατροί, κατά πληροφορίες, διαπίστωναν ότι τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν αισθητά.

Όμως, ξαφνικά νωρίς το απόγευμα ο ασθενής απεβίωσε κάτι που έκανε τους γιατρούς να ανησυχήσουν και να ψάξουν παραπάνω την υπόθεση. Διαπίστωσαν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ότι υπήρχαν περίεργα σημάδια στα καλώδια που συνδέουν το σύστημα της παροχής οξυγόνου και άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Από την αρχή ως ύποπτος θεωρήθηκε ο 60χρονος ασθενής, ο οποίος νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με τον 76χρονο. Ο συγκεκριμένος ασθενής δεν ήταν διασωληνωμένος ούτε βρισκόταν σε καταστολή, όμως ειχε εκφράσει παράπονα ότι ο 77χρονος έκανε θόρυβο και ήθελε να μείνει μόνος του στο θάλαμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments