Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: «Ποιος Μουργκ, ας το βαρέσει ο Πασχαλάκης»

ΠΑΟΚ: «Ποιος Μουργκ, ας το βαρέσει ο Πασχαλάκης»
ΠΑΟΚ: Ακούστε την επική περιγραφή στο απίθανο γκολ με φάουλ του Τόμας Μουργκ. Τι ακουγόταν για γούρι πριν την εκτέλεση του Αυστριακού.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ με το φοβερό γκολ – φάουλ του Τόμας Μουργκ για το Κύπελλο Ελλάδας και την ανάγκασε να επισπεύσει την αναζήτησή της για νέο προπονητή. Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός εκτέλεσε με πραγματική μαεστρία το φάουλ στις καθυστερήσεις του ματς με την μπάλα να παίρνει μια εκπληκτική τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Μετά το γκολ, όπως ήταν φυσικό έγινε χαμός στον πάγκο του ΠΑΟΚ αφού ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει αλλαγή λίγο πριν, αλλά «καθάρισε» το ματς με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο.

ΠΑΟΚ: Χαμός μετά το γκολ του Τόμας Μουργκ

ΠΑΟΚ: Χαμός μετά το γκολ του Τόμας Μουργκ

Στο Radio Primo ο Δημήτρης Τσομπαρτζόγλου και ο Χρήστος Ραγκάτσης περιέγραψαν το νικητήριο γκολ του Τόμας Μουργκ, με το οποίο ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε το «διπλό» στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ με επικό τρόπο.

Δευτερόλεπτα πριν την εκτέλεση του Αυστριακού ακουγόταν, για γούρι, συνεχώς: «Ποιος Μουργκ; ΠΟΙΟΣ ΜΟΥΡΓΚ! Ας το βαρέσει ο Πασχαλάκης καλύτερα» και μόλις μπήκε το γκολ, όπως ήταν φυσικό, επικράτησε πανζουρλισμός.

Στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν το θέμα αφού ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου είναι και στο δυναμικό του σταθμού της Αθήνας. Στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βάιο Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη υπήρξε το σχετικό «γλέντι» στον Δημήτρη Τσομπαρτζόγλου, ο οποίος εξήγησε πώς προέκυψε το «Ποιος Μουργκ;». Ακούστε την περιγραφή:

Ποιος είναι ο Τόμας Μουργκ

Ο Τόμας Μουργκ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο του 2020, ενώ πριν ο Αυστριακός αγωνιζόταν στη Ραπίντ Βιέννης.

Ο Τόμας Μουργκ γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1994 στο Βόιτσμπεργκ της Αυστρίας και σε ηλικία έξι ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπέρνμπαχ, όπου έμεινε μέχρι το 2010, κάνοντας και ένα πέρασμα από τη Στρουμ Γκρατς. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Γκράτσερ, όπου το 2010 έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο. Εκεί έμεινε για δύο χρόνια και μέτρησε 49 συμμετοχές και 13 γκολ στις μικρές κατηγορίες της Αυστρίας, πριν κάνει το μεγάλο βήμα για την Αούστρια Βιέννης.

Στην Αούστρια αγωνίστηκε σε 19 αγώνες, πετυχαίνοντας δύο τέρματα, βρισκόμενος μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας, ενώ κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα τη σεζόν 2012-13. Το 2014 μετακόμισε στη Ριντ, όπου ήρθε και η αγωνιστική του εκτόξευση. Σε δύο σεζόν ο Αυστριακός μέτρησε 44 συμμετοχές, οκτώ γκολ και έξι ασίστ, καταφέρνοντας να καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς του πρωταθλήματος.

Τον Ιανουάριο του 2016 η Ραπίντ Βιέννης τον απέκτησε με μεταγραφή. Ο Μουργκ βρήκε αμέσως ρόλο στην ομάδα και ήταν κομβικός στην ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων. Συνολικά με τη φανέλα της Ραπίντ έπαιξε σε 163 αγώνες, βρήκε 35 φορές δίχτυα, ενώ μοίρασε 40 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments