Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [10/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [10/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Αυτά είναι από τα κυριότερα σημεία των προβλέψεων για σήμερα για τα 12 ζώδια.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δίνει την ευκαιρία σε όλα τα ζώδια να κάνουν ριζικές ανακαλύψεις για τη ζωή, την αγάπη και τον ρομαντισμό.

Κριός

Εάν σας αρέσουν τα ρίσκα και οι προκλήσεις, η σημερινή μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Αλλά αν προτιμάτε να ακολουθείτε την πεπατημένη και να βασίζεστε στην εμπειρία σας, τότε μπορείτε να το κάνετε και αυτό. Όταν βέβαια δείτε τι επιφυλάσσει το σύμπαν για εσάς μπορεί να αλλάξετε γνώμη.

Ταύρος 

Δεν είναι ώρα για χαλάρωση, τώρα που η σχέση σας αρχίζει να βουλιάζει. Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε κάτι πολύ θετικό και εποικοδομητικό, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συζητάτε και όχι απλά να βρίσκετε τρόπου για να γεμίζετε τις σιωπές. Δεν μπορείτε να περιμένετε να λυθούν τα προβλήματα από μόνα τους. Θα πρέπει να προσπαθήσετε και οι δύο.

Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ριζικές ανακαλύψεις για τη ζωή, την αγάπη και τον ρομαντισμό. Η μέθοδος σας για να κάνετε εντύπωση περιλαμβάνει πολύ φλερτ και συζητήσεις, έτσι ώστε να φέρετε το αντικείμενο του πόθου σας προς την κατεύθυνση σας. Ωστόσο, σήμερα, χρειάζεστε δράση.

Καρκίνος

Αν αισθάνεστε ότι κάποιος/α σας πλήγωσε ή σας απέρριψε και δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε, σήμερα όλα θα αλλάξουν. Η καρδιά σας θα αρχίσει να ξεπαγώνει. Μια ιδιαίτερα ευχάριστη συνάντηση θα σας ενθουσιάσει και θα αρχίσετε να σκέφτεστε και πάλι το μέλλον με αισιοδοξία. svg%3E

Λέων 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εξετάσετε βαθύτερα τους λόγους για τους οποίους απέτυχε η πιο πρόσφατη σχέση σας. Πρέπει να σταματήσετε να κατηγορείτε συνέχεια τον εαυτό σας. Δεν φταίτε μόνο εσείς για όλα όσα πήγαν στραβά. Δείτε αυτή την εμπειρία ως πολύτιμο μάθημα και προχωρήστε.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε κάποιες αλλαγές στην σχέση σας. Και δεν μιλάμε για κάτι επιφανειακό. Θα πρέπει να εξετάσετε βαθιά μερικά από τα πιο εδραιωμένα μοτίβα συμπεριφοράς, που δεν έχετε εξετάσει ποτέ όπως θα έπρεπε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε την αρχή και τα πράγματα θα βελτιωθούν δραματικά.

Ζυγός 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να επιδιώξετε αυτό που θέλετε. Ακόμα κι αν η συνείδησή σας σας λέει ότι μπορεί να στερείτε την ευκαιρία από κάποιον άλλο, μην την ακούσετε. Πηγαίνετε εκεί που σας οδηγεί η καρδιά σας. Είναι καιρός να αναλάβετε δράση για κάτι που σκεφτόσαστε εδώ και καιρό. Το αξίζετε, απλώς κάντε το πρώτο βήμα!

Σκορπιός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει πάθος στην ερωτική σας ζωή. Το ραντεβού σας με αυτό το ξεχωριστό άτομο θα είναι από τα καλύτερα της ζωής σας. Είναι όλα θέμα χημείας και σίγουρα υπάρχει αρκετή ανάμεσά σας. Θα είναι έρωτας με την πρώτη ματιά! svg%3E

Τοξότης 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πάτε στα άκρα. Δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα θα μπορούσε να εξελιχθεί γρήγορα σε κάτι που απειλεί να του δώσετε όλο σας το είναι.

Αιγόκερως

Υπάρχουν στιγμές κατάλληλες για χαλάρωση και άλλες για δράση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας λέει ότι ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνησή σας. Καταλαβαίνετε και μόνοι σας ότι έχετε καθυστερήσει πολύ, περιμένοντας τις κατάλληλες συνθήκες για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Τώρα, όμως, συνειδητοποιείτε ότι μπορεί να χάσετε αυτό το άτομο, οπότε προχωρήστε και μην κοιτάτε πίσω!

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ίσως θα πρέπει να μεταμφιεστείτε αν δεν θέλετε να μείνετε μακριά; Από τα βέλη του Έρωτα. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιον/α που σας φλερτάρει εδώ και αρκετό καιρό. Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τι πραγματικά θέλετε πριν τον/την συναντήσετε.

Ιχθύες

Για εσάς, δεν υπάρχει τίποτα που να σκοτώνει το πάθος τόσο γρήγορα όσο η υπερβολή. Και αυτό θα μπορούσε να συμβεί σήμερα, αν δεν προσέξετε και δεν κρατήσετε μια μικρή απόσταση ανάμεσα σε εσάς και στο αντικείμενο του πόθου σας. Δεν θέλετε να τελειώσουν όλα πριν καν αρχίσουν. Για αυτό υποχωρήστε και αφήστε το για μια άλλη μέρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments