Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Το αποχαιρετιστήριο τραγούδι

Γιώργος Καραϊβάζ: Το αποχαιρετιστήριο τραγούδι
Γιώργος Καραϊβάζ: Ένα ζεϊμπέκικο αφιέρωσε ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ στον πατέρα του, στην κηδεία που έγινε σήμερα στη στην Καλλίφυτο Δράμας.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ κηδεύτηκε σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλλίφυτο Δράμας, σε κλίμα οδύνης. Την ίδια ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του, είναι σε πλήρη εξέλιξη με νέα στοιχεία να βγαίνουν συνεχώς στην επιφάνεια. Γιώργος Καραϊβάζ

Γιώργος Καραϊβάζ: Το τραγούδι που ζήτησε ο γιος του να ακουσεί στην κηδεία του πατέρα του

Ο επικήδειος λόγος του 20χρονου γιου του, Δημήτρη, «ράγισε καρδιές» ενώ μιλούσε για τη μεγαλοψυχία και την καλοσύνη που διέκρινε σε όλη του τη ζωή τον πατέρα του, ο οποίος όπως τόνισε «θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του αν μπορούσε». Όταν βγήκε η σορός του Γιώργου Καραϊβάζ από το παρεκκλήσι για να μεταφερθεί στο νεκροταφείο, ο γιος του έβαλε το γνωστό ζεϊμπέκικο, «Το βουνό», συγκινώντας όλους όσοι ήταν στο σημείο.

«Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…» έγραψε σε ανάρτησή της η αδερφή του στα social media.

Γιώργος Καραϊβάζ: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία στην ιδιαίτερη πατρίδα του

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, στο εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό. Ο δημοσιογράφος ήταν πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, αποτελούσε για τους κατοίκους του χωριού το καμάρι τους. Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι αν δεν υπήρχαν σε ισχύ τα μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, σε αυτό το τελευταίο αντίο, θα έδινε το «παρών» κυριολεκτικά όλο το χωριό.

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέα στοιχεία πιθανώς να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν χθες το βράδυ στη δημοσιότητα, ένα στοιχείο το οποίο εξετάζει η Αστυνομία, είναι οι δράστες να προέρχονται από το εξωτερικό. Έτσι πολύ σημαντικό στοιχείο για τον εντοπισμό τους θα μπορούσε να αποτελέσει ο ρουχισμός τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, συνηθίζεται οι δράστες τέτοιων επιθέσεων, εφόσον είναι από το εξωτερικό, να αγοράζουν τα ρούχα που φορούν στην επίθεση από τον τόπο του εγκλήματος. Αυτό συμβαίνει προκειμένου να μην πέσουν σε κάποιον έλεγχο και υποψιασθούν οι αστυνομικοί ότι κάτι δεν πάει καλά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments