Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Συνεχίζονται οι έρευνες

Γιώργος Καραϊβάζ: Συνεχίζονται οι έρευνες
Γιώργος Καραϊβάζ: Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως σχετικά με τη δολοφονία του ρεπόρτερ. Που επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας.

Ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ, κηδεύτηκε σήμερα στην Καλλίφυτο Δράμας, ενώ έναν πολύ συγκινητικό επικήδειο λόγο απηύθυνε και ο γιος του τονίζοντας πως «θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του αν μπορούσε».

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με νέα στοιχεία να έρχονται συνεχώς στο φως.

Γιώργος Καραϊβάζ: Γιατί ο ρουχισμός των δραστών φαίνεται πως παίζει μεγάλο ρόλο

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν χθες το βράδυ στη δημοσιότητα, ένα στοιχείο το οποίο εξετάζει η Αστυνομία, είναι οι δράστες να προέρχονται από το εξωτερικό. Έτσι πολύ σημαντικό στοιχείο για τον εντοπισμό τους θα μπορούσε να αποτελέσει ο ρουχισμός τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, συνηθίζεται οι δράστες τέτοιων επιθέσεων, εφόσον είναι από το εξωτερικό, να αγοράζουν τα ρούχα που φορούν στην επίθεση από τον τόπο του εγκλήματος. Αυτό συμβαίνει προκειμένου να μην πέσουν σε κάποιον έλεγχο και υποψιασθούν οι αστυνομικοί ότι κάτι δεν πάει καλά.

Γιώργος Καραϊβάζ

Έτσι λοιπόν οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας θα «σαρωθούν» στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ξεκινήσει το «σαφάρι» σε καταστήματα της Αθήνας – ειδικότερα αυτά με στρατιωτικά είδη-, ώστε να βρεθεί το μαγαζί που θα μπορούσαν να έχουν αγοράσει τα ρούχα, αανφέρει ο Alpha. Εφόσον τα ρούχα έχουν αγοραστεί από μαγαζί της Αθήνας οι αστυνομικοί θα βοηθηθούν πολύ, αφού η λογική λέει ότι κατά τη διάρκεια των αγορών δεν θα φορούν κράνη και άλλα προστατευτικά προσώπου και έτσι ίσως αποκτήσουν εικόνα των προσώπων των δραστών.

Γιώργος Καραϊβάζ: Σαρωτικές έρευνες σε όλα τα ξενοδοχεία των Νοτίων Προαστίων

Η Αστυνομία κάνει σαρωτικές έρευνες σε όλα τα ξενοοχεία των Νοτίων Προαστίων, για τις κρατήσεις δωματίων που έγιναν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, καθώς και σε διαμερίσματα που ενοικιάζονται μέσω Airbnb.

Επίσης, ερευνώνται γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και μηχανών, καθώς οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η μηχανή μικρού κυβισμού, στην οποία επέβαιναν οι δράστες, να μην ήταν κλεμμένη, αλλά νοικιασμένη. Επιπλέον, η ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητήσει αναλυτικό κατάλογο όσων μπήκαν και βγήκαν από την Ελλάδα, από αεροδρόμια και χερσαία σύνορα, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Γιώργος Καραϊβάζ: Μαρτυρία για γυναίκα – μυστήριο

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει μαρτυρία για γυναίκα μυστήριο, η οποία βρισκόταν στην περιοχή την ώρα της δολοφονίας. Χωρίς να είναι σίγουρο εάν εμπλέκεται στο θλιβερό περιστατικό, οι κινήσεις της λίγη ώρα πριν την εκτέλεση προκαλούν ερωτήματα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Alpha, η γυναίκα βρισκόταν στην περιοχή και τηλεφωνούσε συνεχώς. Ουσιαστικά αυτό κίνησε και την περιέργεια των αρχών αφού, δεδομένου ότι το όχημα του δημοσιογράφου δεν είχε παγιδευτεί με GPS, οι δολοφόνοι έπρεπε κάπως να γνωρίζουν πότε γυρίζει από τη δουλειά του το μεσημέρι ο Γιώργος Καραϊβάζ. Όλα τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα να πρόκειται για έναν… μικρό στρατό, όπου ο ένας ενημερώνει τον άλλο με κινητά μιας χρήσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments