Lifestyle

Survivor 4: Ο Λιανός πήρε θέση για τον καβγά Παππά – Μπόγδανου

Survivor 4: Ο Λιανός πήρε θέση για τον καβγά Παππά – Μπόγδανου
Survivor 4: Οι δύο παίκτες των Κόκκινων στο χθεσινό επεισόδιο λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Εκτός εαυτού βγήκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Ηλιάς Μπόγδανος με τον Αλέξη Παππά. Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας νευρίασε με τα λόγια του συμπαίκτη του λίγο πριν το αγώνισμα φαγητού, ο οποίος του ανακοίνωσε πως θα τον ψηφίζει σε κάθε ψηφοφορία επειδή κάνει παρέα στην παραλία με τον Τζέιμ Καφετζή.

Ο τραγουδιστής δεν άντεξε και άρχισε να φωνάζει στον ηθοποιό, με τον οποίο παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ενώ χρειάστηκε να παρέμβουν οι πιο ψύχραιμοι για να ηρεμήσει η κατάσταση. Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, από την μεριά του προσπάθησε να σταματήσει του χαρακτηρισμούς του ενός προς τον άλλον και σήμερα μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera πήρε θέση σχετικά με το επεισόδιο.

Λιανός: Είναι άνθρωποι ενήλικοι και για αυτή την άποψη τους κρίνονται

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός για το περιστατικό: «Αρπάχτηκαν λίγο ο Παππάς με τον Μπόγδανο. Μετά αγκαλιά ήταν. Εγώ δεν παίρνω ποτέ θέση για τους παίκτες. Αλλά για αυτό το θέμα, επειδή είδα πως ενοχλήθηκε πολύς κόσμος. Αυτοί οι παίκτες για τους οποίους μιλάμε δεν είναι μικρά παιδιά. Είναι ενήλικοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να ακούω γιατί δεν τους φίμωσα. Είναι άνθρωποι ενήλικοι και για αυτή την άποψη τους κρίνονται. Δηλαδή αν βγει ο Παππάς και πει μια βλακεία, θα κριθεί για αυτό. Αυτά είναι τα παιχνίδια και πάντα έτσι ήταν. Όταν ο Ντάνος πήγαινε και έλεγε στον Χανταμπάκη, “εμένα θα μου μιλάς και θα με κοιτάς στα μάτια”. Αυτά δεν ήταν παρόμοια περιστατικά; Πριν χρησιμοποιήσουμε τον όρο ψυχολογική βία θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Οι παίκτες έχουν στρατηγική, παίζουν παιχνίδια για να στριμώξει ο ένας τον άλλον. Και αυτό δεν το κάνει μόνο ο Παππάς. Το κάνουν όλοι».

Τι συνέβη χτες:

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Παππάς πήρε τον λόγο λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Ηλία Μπόγδανο. «Ο Ηλίας στην ερώτηση που του έκανα τι είχε στο μυαλό του πριν με ψηφίσει, μου είπε ως τον άνθρωπο που δημιουργεί εντάσεις. Μετά, όταν τον ρώτησα αν εξέλαβε το μήνυμα του κόσμου μετά την αποχώρηση της Χριστίνας και τη δική μου παραμονή, μου είπε ότι δεν τον αφορά το μήνυμα του κόσμου», είπε με τον Ηλία Μπόγδανο να του απαντά πως δεν ήταν αυτά τα λόγια του.

«Ούτε και τώρα μου μιλάς ξεκάθαρα. Το μήνυμα είναι ότι είχα απόλυτο δίκαιο σε ό,τι έλεγα και σε ό,τι αφορά τον Τζέιμς. Επειδή εμένα η στάση σου μου φαίνεται πολύ διπλωματική, για να τα έχεις καλά και με μένα και με τον Τζέιμς, να ξέρεις ότι με την πρώτη ασυλία που θα πάρω θα σε ψηφίσω, στο λέω ξεκάθαρα. Θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίσω», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ψήφισέ με αύριο. Εγώ θέλω να έχουμε μια κοινή συνισταμένη και να μην πλακωνόμαστε. Γιατί να υπάρχουν στρατόπεδα; Δεν είμαι με κανέναν. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχεις πρόθεση για άλλη μια φορά να δημιουργείς πράγματα. Δεν σου μιλάω». Στο σημείο εκείνο, ο Ηλίας Μπόγδανος άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του και να λέει διάφορους χαρακτηρισμούς για τον Αλέξη Παππά, ενώ παραμιλούσε αναφέροντας πως ο παίκτης του δημιουργεί μεγάλο εκνευρισμό και τον βγάζει εκτός εαυτού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments