Αθλητισμός

Έκλεισε προπονητή η ΑΕΚ

Έκλεισε προπονητή η ΑΕΚ
ΑΕΚ: Οι "κιτρινόμαυροι" φαίνεται πως βρήκαν τον άνθρωπο που θα πάρει τη θέση του Μανόλο Χιμένεθ στο τέλος της σεζόν.

Δεδομένη είναι η αλλαγή του προπονητή στην ΑΕΚ το καλοκαίρι. Μπορεί η Ένωση να επικράτησε στο τελευταίο ματς του Άρη, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αποφασιστεί να αποχωρίσει από τα Σπάτα στο τέλος της σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό προχωρούν οι επαφές των ιθυνόντων για την πρόσληψη του προπονητή που θα τον αντικαταστήσει.

«Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις»:

Όπως αναφέρει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», οι συζητήσεις με τον άνθρωπο που έχει επιλέξει η διοίκηση είναι σε καλό δρόμο, υπάρχει προφορική συμφωνία σε βασικούς τομείς, αλλά και κάποια ακόμη βήματα που πρέπει να γίνουν για να κλείσει το deal και μόνο διαδικαστικά δεν είναι.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται πως προσφέρει κλειστό συμβόλαιο με «καθαρές» ετήσιες αποδοχές της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ, συν τα μπόνους επίτευξης στόχων. Ο προπονητής, που διαθέτει πείρα και παραστάσεις πρωταθλητισμού, έχει ενημερωθεί πλήρως για το πρότζεκτ της ομάδας και οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν πως παρά τον ανταγωνισμό από ομάδες του εξωτερικού θα καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους.

«Επαφές σε σοβαρό επίπεδο με προπονητή από την ΑΕΚ»:

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Κώστας Κετσετζόγλου είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε σοβαρές συζητήσεις με τον άνθρωπο που έχει επιλέξει ως προπονητή. «Γίνονται επαφές σε σοβαρό επίπεδο. Δεν μπορούμε να πούμε για χώρα από την οποία θα προέρχεται, αλλά στόχος είναι να κλείσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Ράσταβατς, που θα μπορούσε να είναι ένας στόχος από την ελληνική αγορά, ανανέωσε με τον Αστέρα, ενώ ο Γιαννίκης είναι πιο χαμηλά στη λίστα. Ο Μιλόγεβιτς δεν είναι πρώτος στόχος. Ο Χιμένεθ προσπαθεί να φτιάξει το κλίμα».

Το όνομα δεν έχει διαρρεύσει, παρά μόνο το ότι ο ισχυρός άντρα του συλλόγου έχει αποφασίσει για πρώτη φορά να κάνει μια μεγάλη οικονομική υπέρβαση για προπονητή. Σημειώνεται ότι η Ένωση έχει ζητήσει από τον προπονητή με τον οποίο κάνει επαφές να μη διαρρεύσει τίποτα στα ΜΜΕ, αλλά και να απαντήσει μέσα στο μήνα, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments