Ελλάδα

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Οι δολοφόνοι είναι Έλληνες»

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Οι δολοφόνοι είναι Έλληνες»
Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος εκτιμά ότι οι δράστες δεν ήρθαν από το εξωτερικό.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα, με τις έρευνες της Αστυνομίας να συνεχίζονται, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι για να ανακοινωθεί. Με βάση τα βίντεο κοντά στο σημείο που σκοτώθηκε ο δημοσιογράφος υπήρχε μια γυναίκα – μυστήριο, η οποία μιλούσε στο τηλέφωνο, ενώ έρευνες γίνονται και μέσα στη φυλακή, μήπως αποκαλυφθεί κάτι από τους διαλόγους που είχαν φυλακισμένοι μεταξύ τους.

Την ίδια ώρα, την εκτίμηση ότι οι άνθρωποι που δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ δεν ήρθαν από το εξωτερικό, όπως έχει ειπωθεί από διάφορους, εξέφρασε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Όπως είπε η έρευνα πρέπει να εστιαστεί πρώτα στα ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ και στη συνέχεια στο σκούτερ. «Αν ψάχνουμε από το σκούτερ να βρούμε στοιχεία για να φθάσουμε στους δράστες κούνια που μας κούναγε» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι «αν υπάρχει η βούληση, θα βρεθεί η άκρη».

Σε σχέση με το σκούτερ υπογράμμισε πως «τέτοια σκούτερ στην αγορά και μαύρου χρώματος, δεν έχουν πωληθεί πάνω από 600. Ψάξτε να βρείτε σε ποιους πωλήθηκαν».

«Έστελνε μηνύματα μέσω της πένας του. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί», είπε ο κ. Κατερινόπουλος, επισημαίνοντας πως πρέπει να δούμε ποιους ενόχλησε ο δημοσιογράφος. Εκτίμησε πως «εάν δεν του έκλειναν το στόμα, θα έτριζαν πολλές καρέκλες» και συμπλήρωσε πως επειδή ήταν έξυπνος άνθρωπος «δεν μπορεί να μην έχει αφήσει κάπου αποθηκευμένα πράγματα».

Ο κ. Κατερινόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως οι δολοφόνοι δεν ήρθαν από το εξωτερικό. «Εγώ πιστεύω ότι οι δολοφόνοι είναι Έλληνες ή αλλοδαποί που ζουν χρόνια στην Ελλάδα», τόνισε.

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Οι δολοφόνοι είναι Έλληνες»

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Οι δολοφόνοι είναι Έλληνες»

Εν τω μεταξύ, ρεπορτάζ του Alpha κάνει λόγο για «μικρό στρατό» που εμπλέκεται στη δολοφονία του γνωστού αστυνομικού συντάκτη, με την Αστυνομία να έχει στην κατοχή της πολλά βίντεο με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ, αλλά και υλικό από ένα ακόμα ύποπτο δίκυκλο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ενδέχεται το νέο μηχανάκι με τους δύο επιβάτες που έχει μπει στο μικροσκόπιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και το οποίο που κατέγραψαν οι κάμερες μετά τη δολοφονία Καραϊβάζ, να ακολουθούσε τον δημοσιογράφο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής του από το Studio Pro στο σπίτι του στον Άλιμο, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments