Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Δεν ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν

Γιώργος Καραϊβάζ: Δεν ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν
Γιώργος Καραϊβάζ: Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο εάν οι εγκληματίες είχαν επιχειρήσει να δολοφονήσουν ξανά τον δημοσιογράφο.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει συγκλονίσει όχι μόνο τη χώρα μας, αλλά και τα διεθνή ΜΜΕ. Με την έρευνα της αστυνομίας να βρίσκεται σε εξέλιξη, μέρα με τη μέρα νέα ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Η αστυνομία πρόσφατα έστρεψε την προσοχή της στις φυλακές και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πλέον εκτιμάει ότι οι επαγγελματίες εκτελεστές είχαν προσπαθήσει – ανεπιτυχώς – ξανά τις τελευταίες τρεις ημέρες να δολοφονήσουν τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με το STAR, το οποίο επικαλείται στοιχεία από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ανακτήσουν οπτικό υλικό από τις τελευταίες τρεις ημέρες από τη δολοφονία του Καραϊβάζ, από την Τετάρτη 7 Απριλίου έως και την Παρασκευή 9 Απριλίου που εκτελέστηκε.

Οι Αρχές προσπαθούν να ιχνηλατήσουν τα δρομολόγια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, προκειμένου να εξιχνιάσουν τη δολοφονία.

  • Τετάρτη 7/4: Ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε κανονικά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι που τελείωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όμως πήγε και πήρε από τη δουλειά τη σύζυγό του. Καθυστέρησαν χρονικά, αλλά επέστρεψαν στο σπίτι μαζί.
  • Πέμπτη 8/4: Ο δημοσιογράφος έφυγε μία ώρα νωρίτερα απ’ ότι συνήθως, κατά τη 13:00. Εφτασε στο σπίτι του στη 13:30, ανατρέποντας και πάλι τον χρόνο που έψαχναν οι εκτελεστές του.
  • Παρασκευή 9/4: Την ημέρα της δολοφονίας του, ο Γιώργος Καραϊβάζ τήρησε κανονικά το δρομολόγιο ρουτίνας. Έφυγε από το στούντιο της εκπομπής όπως συνήθως και στις 14:20 έφτασε στο σπίτι του. Δε βρήκε να παρκάρει έξω ακριβώς από την πολυκατοικία, αφού στο πάρκινγκ είχε παρκάρει ο γιος του το καινούριο του αυτοκίνητο. Έξω από την πολυκατοικία, υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα παρκαρισμένα και αναγκάστηκε να φτάσει στο παρκάκι, περίπου 90 μέτρα μακριά.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τώρα πολύ σοβαρά την πιθανότητα, συνεργοί των δύο δολοφόνων, να είχαν πιάσει με το αυτοκίνητό τους τον χώρο έξω από το σπίτι του, ώστε να τον εξαναγκάσουν να εκτεθεί περπατώντας για κάποια λεπτά μόνος του στον δρόμο, δίνοντας πολύτιμο χρόνο στους δύο εκτελεστές να φτάσουν στο σημείο της δολοφονίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments