Αθλητισμός

ΛαΜάρκους Όλντριτζ: Αποσύρεται λόγω προβλημάτων στην καρδιά

ΛαΜάρκους Όλντριτζ: Αποσύρεται λόγω προβλημάτων στην καρδιά
ΛαΜάρκους Όλντριτζ: Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση από τον ίδιο τον σπουδαίο πάουερ φόργουορντ. Αποσύρεται από το μπάσκετ λόγω καρδιακών προβλημάτων.

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ, ένας από τους καλύτερους πάουερ φόργουορντ στο ΝΒΑ, αποσύρεται από το μπάσκετ λόγω προβλημάτων στην καρδιά. Η σοκαριστική είδηση έρχεται λίγο καιρό μετά το ατύχημα που είχε ένας παλιός σταρ του πρωταθλήματος, ο Σον Μπράντλεϊ, ο οποίος έμεινε παράλυτος.

Θυμίζουμε ότι ο σπουδαίος πάουερ φόργουορντ είχε μετακομίσει πρόσφατα στο Μπρούκλιν για να παίξει με τους Νετς, αφήνοντας τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο Όλντριτζ ήθελε να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα δίπλα στους Καϊρί Ίρβινγκ, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Ντουράντ, Μπλέικ Γκρίφιν, ΝτιΆντρε Τζόρνταν, ωστόσο δεν θα το καταφέρει, λόγω των προβλημάτων στην καρδιά του. Ο Όλντριτζ πρόλαβε να παίξει μόλις 5 παιχνίδια με τους Νετς.

Ο γνωστός πάουερ φόργουορντ έγραψε ένα γράμμα για την απόσυρσή του, με την οποία σόκαρε το ΝΒΑ, το οποίο δημοσιοποίησε στα social media.

«Γράφω αυτό το γράμμα με βαριά καρδιά. Στο τελευταίο μου παιχνίδι, είχα αρρυθμία. Αργότερα την ίδια ημέρα, η κατάσταση επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να ανησυχήσω ακόμη περισσότερο. Το επόμενο πρωί είπα στην ομάδα τι συνέβη και πήγα σε νοσοκομείο για εξετάσεις. Αν και είμαι καλύτερα, αυτό που ένιωσα εκείνο το βράδυ παραμένει μία από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες μου. Πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από το ΝΒΑ, για 15 χρόνια το μπάσκετ ήταν η προτεραιότητά μου, τώρα όμως αυτή είναι η υγεία και η οικογένειά μου», αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα, ο πρώην πλέον ΝΒΑer.

ΛαΜάρκους Όλντριτζ: Δείτε την ανάρτηση στο Twitter

Σε ανακοίνωσή τους οι Μπρούκλιν Νετς αναφέρουν ότι στηρίζουν απόλυτα τον παίκτη τους αφού η υγεία είναι πάνω από όλα. Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Twitter:

ΛαΜάρκους Όλντριτζ: Μερικά λόγια για την καριέρα του

Έγινε draft το 2006 στο νούμερο 2 από τους Σικάγο Μπουλς. Από τότε ο Όλντριτζ έπαιξε σε τρεις ομάδες. Στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς από το 2006 έως το 2015, στους Σαν Αντόνιο Σπερς από το 2015 μέχρι πριν από λίγο καιρό και στους Μπρούκλιν Νετς για μόλις πέντε αγώνες, όπως αναφέραμε και παραπάνω. Σε 1029 αγώνες στο ΝΒΑ είχε 19.4 πόντους (49.8% στα δίποντα, 32.1% στα τρίποντα και 81.1% στις βολές), 8.2 ριμπάουντ, δύο ασίστ και μια τάπα ανά 34.2 λεπτά.

ΛαΜάρκους Όλντριτζ: Αποσύρεται λόγω προβλημάτων στην καρδιά

ΛαΜάρκους Όλντριτζ: Αποσύρεται λόγω προβλημάτων στην καρδιά

Επιλέχθηκε 7 φορές για το All Star Game, (2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2018, 2019), δύο φορές ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης και τρεις φορές μέλος της τρίτης καλύτερης πεντάδας της Λίγκας. Σε όλη του την καριέρα ήταν ένας αξιόπιστος σκόρερ με ωραίο σουτ από μέση απόσταση και καλές κινήσεις στο post.

Θυμηθείτε μερικά από τα highlights της καριέρας του που τελείωσε τόσο άδικα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments