Lifestyle

James Καφετζής: Αυτή η Γερμανίδα κουκλάρα είναι η σύντροφος του

James Καφετζής: Αυτή η Γερμανίδα κουκλάρα είναι η σύντροφος του
James Καφετζής: Και όμως βρέθηκαν πλάνα από την σύντροφο του γνωστού παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Η σύντροφος του είναι μία κούκλα Γερμανίδα.

Η σύντροφος του James Καφετζής είναι μία πολύ όμορφη Γερμανίδα. Ο James Καφετζής είναι μέσα στην πρόβλεψη που είχε κάνει ο Γιώργος Λιανός για το νικητή του ριάλιτι επιβίωσης. Από την άλλη, για τον James έχει μιλήσει και η Έλενα Κρεμλίδου.

Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη εικόνα της συντρόφου του James Καφετζή έδειξε το «Ευτυχείτε» του OPEN, το οποίο εντόπισε τη νεαρή σύντροφο του φαβορί του Survivor σε κοινό ταξιδιωτικό τους βίvτεο για το κανάλι του James στο YouTube. james Καφετζής

Η σύντροφος του Καφετζή

Πρόκειται για μία εvτυπωσιακή, κατάξανθη κοπέλα από τη Γερμανία, της οποίας το όνομα -όπως προδίδει ο λογαριασμός του Καφετζή στο Instagram- είναι Maxine.

Οι δυο τους έχουν αναρτήσει πολλά κοινά στιγμιότυπα, ενώ βάσει αναρτήσεων υπολογίζεται πως είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια. Ο James, πάντως, σπανίως μιλά για την αγαπημένη του στις κάμερες, επιλέγοντας να επικεντρωθεί στο παιχνίδι, αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την προσωπική του ζωή.

Οι προβλέψεις του Γιώργου Λιανού για τους νικητές

Ο Γιώργος Λιανός, ο παρουσιαστής του φετινού Survivor, ξεχώρισε στο πάρτι της ένωσης για το υπέροχο και τόσο στοχευμένο του χιούμορ. Μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός προέβλεψε την τετράδα του τελικού του Survivor, σύμφωνα με την άποψή του. Στο απόσπασμα από την εκπομπή που έπαιξε στο Πρωινό, ρωτούν τον παρουσιαστή αν «βλέπει» την τετράδα του τελικού κι εκείνος δίνει αυθόρμητα την απάντησή του.

«Έχω ένα προαίσθημα: James Καφετζής, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τριαντάφυλλος», είπε ο Γιώργος Λιανός για τους τέσσερις που πιστεύει ο ίδιος πως θα φτάσουν στον τελικό του Survivor.

«Για να το λέει ο Γιώργος Λιανός, κάτι θα καταλαβαίνει», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας

Το Survivor επέστρεψε στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments