Αθλητισμός

Λουτσέσκου ΑΕΚ: Δεν αφήνει αδιάφορη την Ένωση, αλλά υπάρχει απόσταση

Λουτσέσκου ΑΕΚ: Δεν αφήνει αδιάφορη την Ένωση, αλλά υπάρχει απόσταση
Λουτσέσκου ΑΕΚ: Όσο η Ένωση δεν ανακοινώνει προπονητή, τόσο περισσότερο θα «παίζει» η περίπτωση του Ρουμάνου τεχνικού που πήρε το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε πρόσφατη δήλωσή του είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα ή στη Σαουδική Αραβία, όπου βρισκόταν μέχρι πριν από λίγο καιρό, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει τα σενάρια για την ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός τις τελευταίες μέρες ακούγεται ολοένα και πιο έντονα για τον πάγκο της Ένωσης, κάτι που το προηγούμενο διάστημα πολλοί μπορεί να έλεγαν ότι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστα Κετσετζόγλου που είχε αναφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι δεν μπορεί να αποκλείσει τον ερχομό του στην ομάδα.

Να σημειώσουμε ότι από χθες παίζεται έντονα στα οπαδικά Μέσα της ΑΕΚ το όνομα του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ. Είναι φυσικό, βέβαια, αφού κανένας δεν αμφισβητεί την αξία του, έστω κι αν ο ίδιος είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας.

Τα social media έχουν πάρει «φωτιά» σε σχέση με την υπόθεση, όμως, για να φτάσει να παρθεί από τη διοίκηση της ομάδας μια τέτοια απόφαση υπάρχει ακόμα απόσταση. Χρειάζεται να τονίσουμε, πάντως, ότι η διοίκηση της ΑΕΚ δείχνει αποφασισμένη να μη λάβει υπόψη της αντιδράσεις οπαδών σε σχέση με το πρόσωπο που τελικά θα επιλέξει, έστω κι είναι ο Λουτσέσκου.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι αν η ΑΕΚ πάει σε αυτή τη λύση δεν θα υπάρχουν αντιδράσεις εξαιτίας του παρελθόντος του Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ και δηλώσεις που έχει κάνει. Όπως και να έχει, όσο η Ένωση δεν ανακοινώνει προπονητή, τόσο περισσότερο θα «παίζει» η περίπτωση του Ρουμάνου τεχνικού που πήρε το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ.

Λουτσέσκου ΑΕΚ: Δεν αφήνει αδιάφορη την Ένωση, αλλά υπάρχει απόσταση

Λουτσέσκου ΑΕΚ: Δεν αφήνει αδιάφορη την Ένωση, αλλά υπάρχει απόσταση

Οι Σέρβοι στέλνουν τον Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ

Φυσικά, δεν είναι μόνο ο Λουτσέσκου που ακούγεται για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα alo.rs, η Ένωση είναι πολύ κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πρώην τεχνικό του Πανιωνίου. Ο Μιλόγεβιτς είναι ελεύθερος από τις 24 Μαρτίου, όταν και έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλ Αχλί.

Με βάση το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για διετές συμβόλαιο. Στο δημοσίευμα, γίνεται αναφορά και στον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον όποιο κέρδισε ο Μιλόγεβιτς λόγω του παρελθόντος του Ρουμάνου τεχνικού στον ΠΑΟΚ και τα όσα έχει πει κατά καιρούς για την ΑΕΚ, όπως υποστηρίζει το σερβικό μέσο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments