Αθλητισμός

Ραζβάν Λουτσέσκου: Αινιγματική δήλωση για το μέλλον του

Ραζβάν Λουτσέσκου: Αινιγματική δήλωση για το μέλλον του
Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος αυτή την στιγμή δεν έχει προπονητική στέγη, μίλησε για το μέλλον του στους πάγκους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε μια αινιγματική δήλωση για το μέλλον του στους πάγκους, η οποία σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις. Να τονίσουμε ότι ο Ρουμάνος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ συχνά αναφέρεται στη θητεία του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο. Σε δηλώσεις του είχε θυμηθεί το χαμένο πρωτάθλημα του 2018, ενώ είχε εκφράσει και τα παράπονά του για το ότι οι άνθρωποι του «Δικέφαλου του Βορρά» δεν τον είχαν συγχαρεί για την κατάκτηση του Ασιατικού Champions League.

Ο Λουτσέσκου, λίγο καιρό μετά το διαζύγιό του με την Αλ Χιλάλ, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της Ρουμανίας και εκεί άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δουλέψει από τη νέα σεζόν είτε στη Σαουηδική Αραβία ή στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο παρουσίας του στην εκπομπή «Fotbol» του ρουμανικού τηλεοπτικού σταθμού «Digi Sport», ο προπονητής που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2018-19 υποστήριξε πως η επιστροφή στην Ελλάδα είναι μέσα στα πιθανά σενάρια για την επόμενη ημέρα της προπονητικής καριέρας του.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Αινιγματική δήλωση για το μέλλον του

Ραζβάν Λουτσέσκου: Αινιγματική δήλωση για το μέλλον του

Ραζβάν Λουτσέκου: Δεν θα δουλέψει μέχρι το καλοκαίρι

Ο Ρουμάνος τεχνικός είπε: «Δεν θα προπονήσω ως το καλοκαίρι, έχω ζήσει πολλές εμπειρίες. Πανηγύρισα επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, οπότε δεν νομίζω ότι μού λείπει κάτι. Υπάρχουν μέρη όπου έζησα απίστευτες στιγμές».

«Μια τέτοια κατάσταση ήταν στην Ελλάδα, πήραμε το πρωτάθλημα αήττητοι, κάτι που ήταν ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία;», πρόσθεσε ο Ρουμάνος προπονητής. Στη συνέχεια συμπλήρωσε με νόημα: «Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου υπήρχε διάσταση απόψεων ανάμεσα στον ιδιοκτήτη και τον προπονητή. Προτίμησα να φύγω, δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Η Σαουδική Αραβία είναι από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο. Δεν θα πω από τα καλύτερα, αλλά από τα δύσκολα καθώς έχεις απέναντί σου Γάλλους, Ισπανούς και Ιταλούς προπονητές».

Να θυμίσουμε ότι ο Ραζβάν Λουτσέκου έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα με τον ΠΑΟΚ, ένα πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας και ένα Champions League Ασίας με την Αλ Χιλάλ, καθώς και δύο Κύπελλα Ρουμανίας με την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments