Αθλητισμός

Στο Αγρίνιο έκαναν κατάληψη σε σχολείο για να μην υποβιβαστεί ο Παναιτωλικός

Στο Αγρίνιο έκαναν κατάληψη σε σχολείο για να μην υποβιβαστεί ο Παναιτωλικός
Αγρίνιο: Μαθητές που αποδεικνύονται φανατικοί οπαδοί του Παναιτωλικού προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου τους για να μην υποβιβαστεί η ομάδα.

Στο Αγρίνιο μαθητές έκαναν κατάληψη στο σχολείο τους για να μην υποβιβαστεί ο Παναιτωλικός. Αυτή την περίοδο γίνονται κινητοιποιήσεις στον χώρο της εκπαίδευσης με συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη κι άλλες πόλεις απέναντι στο νομοσχέδιο Κεραμέως, αλλά οι συγκεκριμένοι μαθητές αποφάσισαν να καταλάβουν το σχολείο τους για χάρη της αγαπημένης τους ομάδας.

O Παναιτωλικός βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας των play out της Super League με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με υποβιβασμό και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου, οπαδοί της Αγρινιώτικης ομάδας, θέλησαν να διαμαρτυρηθούν, καθώς θεωρούν ότι ο σύλλογος που αγαπούν έχει αδικηθεί.

Γι’ αυτό τον λόγο προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου κρέμασαν πανό που λέει: «Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΟΡΜΟ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΉ, GATE 6 – ANTINAZI». Το πανό βρίσκεται στην είσοδο του υπό κατάληψη σχολείου.

Αγρίνιο: Μαθητές που αποδεικνύονται φανατικοί οπαδοί του Παναιτωλικού προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου τους για να μην υποβιβαστεί η ομάδα.

Αγρίνιο: Μαθητές που αποδεικνύονται φανατικοί οπαδοί του Παναιτωλικού προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου τους για να μην υποβιβαστεί η ομάδα

O Παναιτωλικός, όντως βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού έχει 21 βαθμούς. Η ΑΕΛ, που είναι ακριβώς από πάνω του στη βαθμολογία έχει 23, ενώ ο ΟΦΗ έχει 24. Δείτε τον πίνακα της βαθμολογίας των play out της Super League.

Ήττα στο τελευταίο ματς με τον Βόλο

Ο Παναιτωλικός πλήρωσε την αδράνειά του στην αρχή του παιχνιδιού και στη συνέχεια την αδυναμία του να σκοράρει στις πολλές προϋποθέσεις που δημιούργησε και έφυγε ηττημένος με 3-1 από τον Βόλο.

Στην πρώτη τους επίθεση οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του Ριένστρα στο 3’ και έκαναν το 2-0 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπουένο στο 13’. Ο Βέργος με εκτέλεση πέναλτι μείωσε στο 36’, αλλά στο 42’ ο Μήτογλου με κοντινό σουτ έκανε το 3-1.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Αγρινίου έφτασε σε πολλές περιπτώσεις κοντά στο γκολ, αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Οι συνθέσεις του ματς:

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Ριένστρα, Νίνης, Μπαρτόλο (74’ Κιάκος), Κρητικός (84’ Σάντσες), Μπουένο (57’ Σάντος), Περέα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Μεντίνα (53’ Καρέλης), Καρασαλίδης (53’ Μανθάτης), Τσότσαλιτς, Περέιρα (74’ Ντουάρτε), Ταχάρ, Εντινγκά, Μεντόσα (53’ Ντάλσιο), Ντίας, Αριγίμπι (74’ Γιάκολις), Βέργος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments