Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: 111 προσλήψεις στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία

ΑΣΕΠ: 111 προσλήψεις στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία
ΑΣΕΠ: Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Την πρόσληψη 111 υπαλλήλων προωθεί μέσω ΑΣΕΠ η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Θέσεις ανά ειδικότητα:

  • 1 – ΠΕ Αεροναυπηγός Μηχανικός
  • 13 – ΤΕ Μηχανικοί Α/Φ
  • 8 – ΤΕ Ηλεκτρονικοί Α/Φ
  • 85 – ΤΕ Τεχνικοί Δομής Α/Φ
  • 1 – ΤΕ Μηχανικοί Α/Κ
  • 1 – ΤΕ Τεχνικός Επιφανειακών Διεργασιών
  • 2 – ΔΕ Πλύντες Α/Φ

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη.

Οι υποψήφιοι των ειδικοτήτων με κωδικό 101 και 107 πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 60 ετών ενώ οι υποψήφιοι των ειδικοτήτων με κωδικό 102-106 πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 45 ετών.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αλλά και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά (σε μορφή pdf) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε./ Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού, Τ.Θ. 23, Τ.Κ. 32009 ΤΑΝΑΓΡΑ, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ υπόψη κ. Μαρίας Καρκαλέτση (τηλ. επικοινωνίας: 2262-0-52922) ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε., ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2-4, 11527, ΑΘΗΝΑ υπόψη κ. Μαρίας Καρκαλέτση (τηλ. επικοινωνίας: 2262-0-52922) Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments