Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: «Δεν θα πω ποτέ στον Τάσο να πάει στον Ολυμπιακό, είμαστε Παναθηναϊκοί»

Γιώργος Δώνης: «Δεν θα πω ποτέ στον Τάσο να πάει στον Ολυμπιακό, είμαστε Παναθηναϊκοί»
Γιώργος Δώνης: Ο ίδιος μιλάει για την επιστροφή στην αραβική χώρα, τη δύσκολη αποστολή διάσωσης της Αλ Ουαχντά, την προοπτική της Γαλανόλευκης και για τους γιους του.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την Αλ Ουάχντα με το «χρυσό» συμβόλαιο, για το πως είναι η ζωή εκεί αλλά και για τους δύο γιους του, Τάσο και Χρήστο.

Γιώργος Δώνης: Χαρακτηριστικά ανέφερε σε συνέντευξή στα «ΝΕΑ»:

Για το πως πήγε στην Αλ Ουάχντα: «Είχα μιλήσει όταν ήταν στην 6-7 θέση. Δεν τα βρήκαμε τότε στο οικονομικό. Μετά έπεσαν πολύ αγωνιστικά, έφτασαν στη ζώνη του υποβιβασμού και με κάλεσαν ξανά. Τώρα καλούμαστε να σώσουμε την ομάδα. Είμαστε ένα βαθμό πίσω από την παραμονή και υπάρχουν πέντε αγώνες, όλοι – όπως καταλαβαίνεις – σημαντικοί. Από την Σαουδική Αραβία είχα πάντα πολλές προτάσεις. Και τα προηγούμενα χρόνια.

Το Σάββατο (σ.σ. σήμερα) παίζουμε με την ομάδα που μου είχε κάνει πρόταση για να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Στη χώρα υπάρχει μεγάλο σεβασμός και αναγνώριση προς το πρόσωπό μου. Είναι μια χώρα που αγαπάω πραγματικά. Ήμουν στο Ριάντ, τώρα είμαι στη Τζέντα, αλλά και εδώ βγαίνουμε για καφέ και στήνονται στη σειρά για φωτογραφίες».

Γιώργος Δώνης

Γιώργος Δώνης: Το χρυσό συμβόλαιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Γιώργος Δώνης συμφώνησε με την Αλ Γουαχντά της Σαουδικής Αραβίας για το υπόλοιπο της σεζόν και οψιόν για ένα χρόνο ακόμα (2 μήνες+1 χρόνο) με χρυσό συμβόλαιο για όλο το τιμ του που ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη ομάδα, παρότι παλαιότερα βρισκόταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, είναι πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού. Το συμβόλαιο του Δώνη μάλιστα και των συνεργατών του είναι χρυσό, καθώς θα έχει όλο το τιμ συνολικές απολαβές που ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ. Ο στόχος του Έλληνα προπονητή είναι να σώσει την ομάδα και αυτό αποτελεί προϋπόθεση, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Γιώργος Δώνης: H αποχώρηση από την Μακάμπι

Ο προπονητής κατάφερε αν και αποχώρησε από την Μακάμπι κατάφερε πολλά στον πάγκο της. Παρόλα αυτά, η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν ήταν ευχαριστημένη με τον Γιώργο Δώνη στο τιμόνι της ομάδας. Η μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και η προτίμηση του σε συγκεκριμένους παίκτες είναι οι λόγοι που σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα, προβληματίζουν τους υπεύθυνους της ομάδας.

Τότε μάλιστα υπήρχε δυσφορία από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι αν και συνετέλεσαν στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Ισραήλ εν τούτοις δεν βρίσκονται στα πλάνα του «τρένου», ενώ δεν έχουν δοθεί ευκαιρίες στα ταλέντα του συλλόγου. Κατά την τετράμηνη παρουσία του στον πάγκο της ισραηλινής ομάδας, ο Δώνης οδήγησε την Μακάμπι στους «32» του Europa League, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να διατηρήσει τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της. Έτσι τον Δεκέμβριο του 2020 η Μακάμπι τερμάτισε τη συνεργασία με τον 50χρονο προπονητή μετά από λίγους μήνες παραμονή στο Ισραήλ. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments