Ελλάδα

Κορωνοπάρτι: Αναζητά τους διοργανωτές η Αστυνομία

Κορωνοπάρτι: Αναζητά τους διοργανωτές η Αστυνομία
Κορωνοπάρτι: Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τέσσερα άτομα

Ανησυχία προκαλεί ο συνωστισμός από τα κορωνοπάρτι, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία στρέφει τις έρευνές της για τον εντοπισμό των διοργανωτών τους.

Κορωνοπάρτι: Ψάχνει τους διοργανωτές τους η Αστυνομία

Για οργανωμένα κορωνοπάρτι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη μιλούν οι αστυνομικοί που καλούνται τώρα να βρουν ποιοι είναι οι διοργανωτές. Στα δύο κορονοπάρτι στην Κυψέλη που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, 17 Απριλίου, αλλά και του Σαββάτου, 18 Απριλίου, υπήρχε δυνατή μουσική, υπήρχε dj και γι’ αυτό οι Αρχές είναι βέβαιες ότι κάποιος διοργάνωσε το κάλεσμα για κορονοπάρτι στην Κυψέλη. Κορωνοπάρτι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσουν τους διοργανωτές αυτών των κορονοπάρτι. Μάλιστα, στο μικροσκόπιο έχουν μπει τέσσερα άτομα και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι αυτά τα άτομα έχουν διοργανώσει τα συγκεκριμένα κορονοπάρτι. Οι νεαροί αυτοί, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ψάχνουν να εντοπίσουν πλατείες όπου δεν υπάρχει αστυνομική δύναμη. Κάνουν έρευνες, δηλαδή, τα απογεύματα στις πλατείες όπου δεν υπάρχει παρουσία αστυνομικών.

Μετά τον εντοπισμό της πλατείας όπου οι διοργανωτές θα στήσουν τα κορονοπάρτι, γίνονται οι συνεννοήσεις για να φτάσουν οι νέοι. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το κάλεσμα γίνεται συνήθως από στόμα σε στόμα ή από επαφέ μέσω διαδικτυακών εφαρμογών και όχι από το Facebook.

Κορωνοπάρτι: Τι λέει για αυτά ο Χαράλαμπος Γώγος

Αρνητικός στην απελευθέρωση των πασχαλινών μετακινήσεων αλλά και σε άνοιγμα της εστίασης νωρίτερα από τους αρχικούς σχεδιασμούς, εμφανίστηκε ο Χαράλαμπος Γώγος, καθηγητής Παθολογίας και μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων.

Ο κ. Γώγος χαρακτήρισε προβληματικά και επικίνδυνα τα μαζικά κορονοπάρτι και προειδοποίησε ότι θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πισωγύρισμα ακόμη και σε δραστηριότητες που έχουν ήδη ανοίξει και είναι χαμηλής επικινδυνότητας όπως το λιανεμπόριο. «Φανταστείτε το τραύμα στις δραστηριότητες τύπου λιανεμπόριο, εστίαση, βόλτες στην πόλη, βόλτες στην παραλία, παρέες σε δέκα άτομα, που φαίνεται να είναι χαμηλής επικινδυνότητας», τόνισε ο καθηγητής, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments