Lifestyle

Καλό Μεσημεράκι: Επέστρεψαν οι Alcatrash

Καλό Μεσημεράκι: Επέστρεψαν οι Alcatrash
Καλό Μεσημεράκι: Ξεπέρασαν τον κορωνοϊό τα μέλη της γνωστής μπάντας, Alcatrash και εμφανίστηκαν ξανά στη μεσημεριανή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Το «Καλό Μεσημεράκι» εκπέμπει ξανά με τους Alcatrash στις επάλξεις. Μετά την περιπέτεια της υγείας τους, αφού τρία από τα τέσσερα μέλη της pop μπάντας νόσησαν από τον κορωνοϊό, επέστρεψαν στη γνωστή τους θέση και ανέλαβαν το μουσικό πρόγραμμα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής, Νίκος Μουτσινάς, τούς υποδέχθηκε με θεαματικό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, η Βάνια άνοιξε την πόρτα και όλοι μαζί εισέβαλλαν στο πλατό. Οι Alcatrash γύρισαν στην εκπομπή μετά από πολυήμερα απουσία. Ο covid πέρασε και ευτυχώς, όλοι είναι πλέον καλά στην υγεία τους.

Κατά τη διάρκεια της απουσίας της ο γνωστός τραγουδιστής, Ηλίας Βρεττός, είχε αναλάβει να διασκεδάσει το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής, μαζί με την ορχήστρα του. Σήμερα άνοιξαν την εκπομπή, αλλά λίγο αργότερα την σκυτάλη πήραν το συγκρότημα από την Πάτρα.

Η είσοδός τους έγινε μέσα από το βαν της Βάνιας, με μουσική υπόκρουση το πρόσφατο single τους με τίτλο «Τέρμα τα ψέματα» και μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, όλοι τους επιδόθηκαν σε ένα μικρό χορευτικό σόου. Ο παρουσιαστής δήλωσε χαρούμενος: «Κάναμε Πάσχα λίγο νωρίτερα. Η δική μας η Ανάσταση, τα παιδιά είναι γερά. Μόνο μεταξύ σας να πλησιάζεστε. Να ευχαριστήσουμε τον Ηλία και τα παιδιά».

Για την ιστορία τα τρία από τα τέσσερα μέλη της μπάντας, ο ερμηνευτής Πέτρος Πυλαρινός, ο πιανίστας Ανδρέας Βούλγαρης κι ο κιθαρίστας Σταύρος Κωστής, είχαν βγει θετικοί σε covid test και τέθηκαν αμέσως σε αυστηρή καραντίνα. Μαζί τους και ο ντράμερ, Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος, παρότι αυτός την γλύτωσε, όπως είχε δηλώσει στο Instagram. «Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές και τα περαστικά, αλλά εγώ ευτυχώς δεν κόλλησα, και δεν νόσησα, την γλίτωσα. Κι εσείς μας λείψατε πάρα πολύ και ελπίζουμε να επιστρέψουμε πολύ σύντομα. Θα μεταφέρω τα περαστικά σας στους υπόλοιπους. Να είστε καλά» ήταν τα λόγια του.

Το συγκρότημα είχε τοποθετηθεί σχετικά με το ζήτημα στα social media λέγοντας: «Παιδιά καλησπέρα! Ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα για καλή ανάρρωση. Όλα πάνε καλά και είμαστε όλοι καλά. Θα επιστρέψουμε το συντομότερο γιατί και εσείς μας λείψατε πολύ! Ευχόμαστε υγεία σε όλον τον κόσμο κι όλα τα άλλα φτιάχνονται. Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. See you soon».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή με την είσοδος της επιστροφής των Alcatrash στο «Καλό Μεσημεράκι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments