Lifestyle

Ursula Corbero: Ποζάρει τόπλες και «ρίχνει» το Instagram

Ursula Corbero: Ποζάρει τόπλες και «ρίχνει» το Instagram
Ursula Corbero: Η φωτογραφία της έγινε viral και κατάφερε να αποσπάσει 4.2 likes μέσα σε μόλις μερικές ώρες.

H Ursula Corbero ή όπως αλλιώς την γνωρίζουμε Tokyo από την πετυχημένη σειρά του Netflix La Casa De Papel, έριξε για άλλη μια φορά το Instagram και όχι άδικα θα λέγαμε.

Η sexy ηθοποιός μέσα από μια δημοσίευσή της ανέβασε 3 φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει topless φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και όπως ήταν φυσικό έκανε τους πάντες να παραμιλούν. Δεν είναι άλλωστε κρυφό ότι πλέον θεωρείται μια από τις πιο όμορφες και γοητευτικές celebs του κόσμου και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει συνεχώς. Η φωτογραφία της έγινε viral και κατάφερε να αποσπάσει 4.2 likes μέσα σε μόλις μερικές ώρες. Ursula Corbero

Ursula Corbero: Eίναι ένα νέο παγκόσμιο sex symbol

Eίναι ένα νέο παγκόσμιο sex symbol, η Tokyo του La Casa De Papel θα κέρδισε εύκολα την πρώτη θέση με ένα και μόνο βλέμμα της. Με ύψος μόλις 163 εκατοστά, πρόσωπο και κορμί που δε θα έλεγες ότι είναι σπάνια (εκτός ίσως από τους καλογυμνασμένους γλουτούς της που στην πρώτη σεζόν της ισπανικής τηλεοπτικής σειράς γκρέμισαν κυριολεκτικά το ίντερνετ) κάποιοι απορούν γιατί έχει γίνει τόσο δημοφιλής η 31χρονη Ισπανίδα.

Αγνοούν, ίσως, ότι κάθε κίνηση και κάθε βλέμμα της Corbero ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα και παιχνιδιάρικη διάθεση. Αυτό σε πρώτη ανάγνωση, γιατί, τελικά, εκείνο τραβά το κοινό σε εκείνη είναι κάτι το αδιόρατα επικίνδυνο και καταστραφικό· ένα επικίνδυνο sexyness, δηλαδή, που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments