Πολιτική

Δημοσκόπηση Alco: Τι λένε οι πολίτες για Πάσχα και εμβόλια

Δημοσκόπηση Alco: Τι λένε οι πολίτες για Πάσχα και εμβόλια
Δημοσκόπηση Alco: Η έρευνα παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open. Τι απάντησαν οι πολίτες για τις μετακινήσεις το Πάσχα και τα εμβόλια.

Δημοσκόπηση της Alco για το OPEN παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, όπου αποτυπώθηκε η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία φτάνει το 13,6%. Για να έχετε μία σύγκριση, θυμηθείτε τη δημοσκόπηση της GPO και τη δημοσκόπηση της Prorata.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου της δημοσκόπησης της Alco η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 37,4%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί στο 23,8. 5,9% για το ΚΙΝΑΛ, 5,6% για το ΚΚΕ, στο 4,2 η Ελληνική Λύση, στο 2,9% το ΜέΡΑ 25. Το ποσοστό των αναποφάσιστων φτάνει στο 13,7%.

Δημοσκόπηση Alco

Δημοσκόπηση Alco

Στο ερώτημα για το ποιον εμπιστεύεστε περισσότερο ως πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 43%, ο «κανένας» 29%, ο Αλέξης Τσίπρας 23%.

Δημοσκόπηση Alco: «Ναι» στο άνοιγμα των μετακινήσεων εν όψει Πάσχα

Η δημοσκόπηση ασχολήθηκε και με τα θέματα του κορωνοϊού, εστιάζοντας στα μέτρα της κυβέρνησης και τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί. Για το αν επηρεάζονται οι αποφάσεις της Επιτροπής των ειδικών από τις επιθυμίες της κυβέρνησης το 64% απάντησε «ναι», το 20% «όχι» και το υπόλοιπο ποσοστό «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

Για το αν είναι ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης, το 51% απάντησε «όχι» και το 40% «ναι» και 9% «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Για το αν θα πρέπει να επιτραπούν οι μετακινήσεις μεταξύ των νομών το Πάσχα, το 62% απάντησε θετικά, σε αντίθεση με το 29% που είναι αρνητικό.

Όσο για το αν ήταν σωστό το άνοιγμα των σχολείων με τα self test, το 65% θεωρεί σωστή την απόφαση, ενώ το 24% λάθος.

Σε ανάλογη ερώτηση για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων, όπως το λιανεμπόριο και οι διαδημοτικές μετακινήσεις, το 81% θεωρεί την απόφαση σωστή σε αντίθεση με το 12% που τη θεωρεί λανθασμένη. Δείτε τα γραφήματα:

Είναι ικανοποιημένοι οι πολίτες από τον τρόπο που η κυβέρνηση διαχειρίζεται την εγκληματικότητα;

Δημοσκόπηση Alco

Δημοσκόπηση Alco

Ποια είναι η γνώμη των πολιτών για τις μετακινήσεις το Πάσχα;

Δημοσκόπηση Alco

Δημοσκόπηση Alco

Τι άποψη έχουν οι πολίτες για το άνοιγμα των Λυκείων με self test;

Τι πιστεύουν για τον σχεδιασμό σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς;

Είναι ή όχι οι πολίτες ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπισης της πανδημίας;

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments