Video

Άγριες Μέλισσες σήμερα: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 19/04

Άγριες Μέλισσες σήμερα: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 19/04
Άγριες Μέλισσες σήμερα: Όλο το χωριό στο γλέντι του γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως και οι αδερφές Σταμίρη έρχονται πιο κοντά.

Στις «Άγριες Μέλισσες» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Δούκας μετά την αποκάλυψη του Μιλτιάδη προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα του είπε… Τα μέλη του συνεταιρισμού συγκρούονται για τα καλά με το Νικηφόρο και ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί για να τον γλιτώσει.

Στο σημερινό επεισόδιο, όλο το χωριό στο γλέντι του γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως και οι αδερφές Σταμίρη έρχονται πιο κοντά. Ο Νικηφόρος φέρνει το Σέργιο στο σπίτι τους και η Ασημίνα με τη Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές με το παιδί.

Η Πηνελόπη επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών και όλοι υποψιάζονται πως έχει να κάνει με τον Μελέτη που ελπίζει και πάλι πως θα είναι μαζί με την αγαπημένη του. Ο Αλέξης καταρρακωμένος από το χωρισμό τους, επικεντρώνεται στην υπόθεση του Θέμελη. Ο Δούκας βεβαιώνεται για την προδοσία του Νικηφόρου.

Πώς θα αντιδράσει απέναντι στο γιο του που συνεχίζει να τον προκαλεί; Ο Λάμπρος με την Ελένη ανακαλύπτουν ότι ο Μιλτιάδης έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακα του όταν τους αποκαλύπτει τι ομολόγησε στον Δούκα… Ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το τμήμα και πήρε το σημείωμα και η ομολογία της Ανέτ θα τους το επιβεβαιώσει…

Άγριες Μέλισσες: Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό  τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Άγριες Μέλισσες σήμερα

Σκηνή από τις «Άγριες Μέλισσες»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments