Video

Καφέ της Χαράς: Ποιος πρωταγωνιστής πεθαίνει στη σειρά

Καφέ της Χαράς: Ποιος πρωταγωνιστής πεθαίνει στη σειρά
Καφέ της Χαράς: Ένας αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς φαίνεται πως πεθαίνει στο Καφέ της Χαράς, με τους τηλεθεατές να ελπίζουν να μη συμβεί.

Το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου του «Καφέ της Χαράς» θα προβληθεί νωρίτερα από ό,τι αρχικά είχε προγραμματιστεί και από ότι φαίνεται θα έχουμε και την αποχώρηση ενός αγαπημένου χαρακτήρα από τη σειρά. Όπως ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας είχε δηλώσει, το φινάλε θα το βλέπαμε στις 10 Ιουνίου, ωστόσο η απόφαση του ΑΝΤ1 θα αρχίσει να προβάλλει δύο επεισόδια την εβδομάδα, άλλαξε τα δεδομένα.

Θυμίζουμε πως σε εμφάνισή της στην εκπομπή «The 2Night Show», η Μαριαλένα Ροζάκη, που υποδύεται την «Αρετή» στο «Καφέ Της Χαράς», μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, επηρεασμένη από την ηθοποιό μητέρα της, Ιλιάδα Λαμπρίδου.

Λιγότερα από 10 επεισόδια μένουν μέχρι το οριστικό φινάλε της άκρως επιτυχημένης σειράς των Ρώμα – Χατζησοφιά, εκ των οποίων δύο θα προβληθούν πριν το Πάσχα.

Καφέ της Χαράς: Ποιος χαρακτήρας φαίνεται πως πεθαίνει στη σειρά;

Όπως «πρόδωσε» το trailer του επεισοδίου της Τετάρτης, κακά μαντάτα φτάνουν από το στρατόπεδο της Πενέλοπε Μαρκάτος η οποία στα προηγούμενα επεισόδια είχε αναφερθεί ως «πολύ άρρωστη». Ο Μάνος, μάλιστα, έλειψε αρκετό διάστημα από το Κολοκοτρωνίτσι προκειμένου να είναι κοντά της σε μία δύσκολη επέμβαση.

Βάσει των τελευταίων spoilers, η Πηνελόπη -πρώην του Περίανδρου και μητέρα του Μάνου- είναι ο χαρακτήρας η ιστορία του οποίου δεν θα έχει happy end, με όλους εμάς να ελπίζουμε η εν λόγω πληροφορία να αποδειχθεί λάθος

Καφέ της Χαράς: Λίγα λόγια για τη σειρά

Το καφέ της Χαράς θεωρείται μια από τις γνωστότερες ελληνικές σειρές που δημιουργήθηκαν ποτέ, ενω λόγω των διαρκών επαναλήψεων για πολλά χρόνια, η σειρά έχει θεωρηθεί καλτ και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής ακόμα και σε τηλεθεατές που δεν είχαν γεννηθεί την εποχή της αρχικής προβολής της. Σκηνοθέτες της σειράς ήταν ο Κώστας Λυχναράς (1η σεζόν) – Τάκης Μιχαήλ (2η & 3η σεζόν) και το σενάριο έγραφαν οι Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά. Η σειρά διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό του νομού Αρκαδίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments