Video

Μαριαλένα Ροζάκη: Λάμβανα απειλητικά μηνύματα για το Καφέ της Χαράς

Μαριαλένα Ροζάκη: Λάμβανα απειλητικά μηνύματα για το Καφέ της Χαράς
Μαριαλένα Ροζάκη: Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, επηρεασμένη από την ηθοποιό μητέρα της, Ιλιάδα Λαμπρίδου.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην εκπομπή “The 2Night Show” ήταν η Μαριαλένα Ροζάκη, που υποδύεται την «Αρετή» στο «Καφέ Της Χαράς». Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, επηρεασμένη από την ηθοποιό μητέρα της, Ιλιάδα Λαμπρίδου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον θείο της, Mάικ Ροζάκη, του συγκροτήματος «The CHARMS» και αποκάλυψε τη μεγάλη της αγάπη στη μουσική και το ρεμπέτικο τραγούδι. Όπως είπε, από πολύ μικρή ηλικία ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι, ύστερα από προτροπή του Τάσου Χαλκιά. Ήταν 8 χρονών όταν η μητέρα της πρωταγωνιστούσε μαζί του σε μία παράσταση και εφόσον ζητούσαν ένα μικρό παιδί στην παράσταση, επιλέχθηκε η Μαριαλένα για να ενσαρκώσει τον ρόλο.

Μαριαλένα Ροζάκη: Λάμβανα επιθετικά και απειλητικά μηνύματα για το ρόλο της Αρετής

Για τον ρόλο της ως Αρετή στο Καφέ της Χαράς και τις αντιδράσεις που προκάλεσε όταν εμφανίστηκε στη δημοφιλή σειρά είπε: «Λάμβανα επιθετικά και απειλητικά μηνύματα για το ρόλο της Αρετής όταν ξεκίνησα στο «Καφέ της Χαρας». Αν και ήμουν εγώ η απατημένη. Δεν πειράζει το θεωρώ επιτυχία».

Καθώς τα γυρίσματα της σειράς έχουν πλέον ολοκληρωθεί και ένας μεγάλος κύκλος έχει κλείσει για εκείνη, κοιτώντας πίσω είπε για την εμπειρία της: «Ήμασταν μια ομάδα – αγκαλιά. Ανυπομονούσαμε να πάμε να δουλέψουμε. Ο Χάρης Ρώμας είναι σπάνιος άνθρωπος. Αισθάνομαι ότι γέμισα την βαλίτσα μου με αγάπη και χαρά και έχω αποθέματα για τον δρόμο».

Μαριαλένα Ροζάκη: Η ψυχολογική κακοποίηση είναι συνηθισμένη στο χώρο

Η ηθοποιός μίλησε και για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η ψυχολογική κακοποίηση είναι συνηθισμένη στο χώρο. Έχω συζητήσει με τη μητέρα μου για το τι συνέβαινε παλιότερα στο θέατρο. Τότε το έβρισκαν κανονικό, ήταν σαν τα καψόνια στον στρατό. Η σεξουαλική παρενόχληση υπήρχε πάντα και παντού. Επειδή με τη μητέρα μου είχαμε φιλική και ειλικρινή σχέση ήξερα τις ιστορίες και ήμουν προετοιμασμένη, ήταν μια ασπίδα προστασίας. Ήξερα που πήγαινα».

Μαριαλένα Ροζάκη: Δείτε παρακάτω όσα είπε

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments