Πολιτική

Πελώνη ΣΥΡΙΖΑ: Αλλοπρόσαλλη η λογική του κόμματος

Πελώνη ΣΥΡΙΖΑ: Αλλοπρόσαλλη η λογική του κόμματος
Πελώνη ΣΥΡΙΖΑ: Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος μίλησε σχετικά με την τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους.

Η Αριστοτελία Πελώνη τοποθετείται σχετικά με τα όσα δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα της εστίασης. Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος είχε ανακοινώσει τα νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας. Ακόμη, είχε αναφέρει ότι η Επιτροπή δεν είναι χειραγωγούμενη από την Κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα, η κυβερνητική εκπρόσωπος σε ανακοίνωση της, εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «κορωνοκαπηλεία», κάνοντας λόγο για «αλλοπρόσαλλη λογική» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα του ανοίγματος της εστίασης.

«Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήριζε παράλογο το άνοιγμα της εστίασης»

Η κα Πελώνη υπενθυμίζει ότι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήριζε πρόσφατα παράλογη τη συζήτηση για το άνοιγμα της εστίασης, ενώ μόλις χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να ανοίξει. Οπως τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, οι αποφάσεις λαμβάνονται όχι με στόχο το χάιδεμα αυτιών αλλά με γνώμονα την καλύτερη διαχείριση της πανδημίας.

«Η κυβέρνηση ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ειδικούς για το οργανωμένο άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους και αναμένει τις εισηγήσεις της Επιτροπής» επισημαίνει. Καλεί τέλος τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει «σαφή τοποθέτηση με ένα μήνυμα τήρησης των μέτρων προστασίας απ΄ όλους» αναφερόμενη εμμέσως πλην σαφώς στην έλλειψη καταδίκης των «κορωνοπάρτι» σε πλατείες, εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκλωβισμένος στην λογική της κορωνοκαπηλείας»

Στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκλωβισμένος στη λογική της κορωνοκαπηλείας, αδυνατεί ή δεν θέλει να συνειδητοποιήσει ότι η κυβέρνηση λαμβάνει τις αποφάσεις της μετά από συζήτηση με τους ειδικούς και με βάση τις εισηγήσεις τους.

Εξετάζει όλες τις παραμέτρους, όπως οφείλει, και λαμβάνει τις αποφάσεις όχι με στόχο να χαϊδεύει αυτιά, αλλά με γνώμονα την καλύτερη διαχείριση της πανδημίας και την ασφαλή έξοδο απ΄αυτήν. Η κυβέρνηση ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ειδικούς για το οργανωμένο άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους και αναμένει τις εισηγήσεις της Επιτροπής.»

«Η Επιτροπή δεν λαμβάνει τις αποφάσεις με το τι θα ήταν αρεστό»

Και συνεχίζει: «Δεν λαμβάνει τις αποφάσεις της με βάση το τι θα ήταν πρόσκαιρα αρεστό, αλλά με βάση το τι είναι σωστό για την προστασία της δημόσιας υγείας. Ούτε αποφασίζει με βάση την αλλοπρόσαλλη λογική του ΣΥΡΙΖΑ που τη μια χαρακτηρίζει τη σχετική συζήτηση παράλογη (όπως δήλωνε ο Αλέξης Τσίπρας στις 31 Μαρτίου), ενώ την άλλη θέτει θέμα ανοίγματος της εστίασης.

Επενδύοντας στην κόπωση πολιτών και επαγγελματιών, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα διασωθεί πολιτικά.

Υ.Γ. Περιμένουμε ακόμη μια σαφή τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα με ένα μήνυμα τήρησης των μέτρων προστασίας απ΄όλους».

Αριστοτελία Πελώνη

Αριστοτελία Πελώνη

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments