Video

8 λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Τρίτη 20/04

8 λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Τρίτη 20/04
8 λέξεις σήμερα: H Έρση προβληματίζεται και με το επαγγελματικό της μέλλον, καθώς δεν θα είναι πια μάνατζερ του Οδυσσέα.

Στις «8 λέξεις» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Μάγδα προχώρησε τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου ενώ η Εύα έμεινε έγκυος, γεγονός που πλημμύρισε χαρά τον Νικηφόρο.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Έρση προβληματίζεται και με το επαγγελματικό της μέλλον, καθώς δεν θα είναι πια μάνατζερ του Οδυσσέα. Η Ευδοκία καταφθάνει στην Κέρκυρα και ζητάει από την Αλίκη να γυρίσει πίσω στη σχολή της. Η Ηλιάνα γνωρίζει τον Παύλο και δείχνει να γοητεύεται από την παρουσία του.

Η Αντριάνα πετυχαίνει τον Δημήτρη με τη Μαίρη και θεωρεί ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει μεταξύ τους. Ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στη Ναυσικά πως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει από τη ζωή του. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA βγαίνουν, ο Μιλτιάδης σιγουρεύεται πως ο Άλκης είναι γιος του και πηγαίνει να τον συναντήσει στο σπίτι του για να του πει τα νέα.

Ο Αιμίλιος προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει με τη Μάγδα αλλά εκείνη είναι βαθιά πληγωμένη και δεν θέλει καν να τον ακούσει. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα κλέβει το λάπτοπ της Μαίρης σε μια προσπάθεια να ξεσκεπάσει το μεγάλο μυστικό της.

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης. 8 Λέξεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments