Ελλάδα

Κόρινθος: Δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε με τα εσώρουχα σε τηλεδιάσκεψη

Κόρινθος: Δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε με τα εσώρουχα σε τηλεδιάσκεψη
Κόρινθος: Η τεχνολογία έχει τα καλά της και τα άσχημά της. Δημοτικός σύμβουλος ήθελε να είναι άνετος σε τηλεδιάσκεψη, αλλά την «πάτησε».

Η Κόρινθος και συγκεκριμένα το δημοτικό συμβούλιο της έζησε ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό που θα μείνει στην ιστορία. Το προηγούμενο διάστημα είχαμε δει ανθρώπους να βγαίνουν στο χιόνι γυμνοί ή να περπατούν αμέριμνοι χωρίς ρούχα σαν να μην τρέχει τίποτα και να γίνονται viral. Τώρα, ένας δημοτικός σύμβουλος… θα τους κλέψει τη θέση αφού παρουσιάστηκε με τα εσώρουχα σε τηλεδιάσκεψη.

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι τον τελευταίο καιρό, εν μέσω πανδημίας, αυτό έχει ξαναγίνει σε τηλεδιασκέψεις, ειδικά στο εξωτερικό. Το συγκεκριμένο περιστατικό στο οποίο αναφερόμαστε συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 14 Απριλίου στη διαδικτυακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην Κόρινθο.

Ένας από τους συμμετέχοντες, «πιάστηκε» να συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη φορώντας μόνο τα εσώρουχα με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση των υπόλοιπων συμμετεχόντων. Όπως παρατήρησαν τα άλλη μέλη του δημοτικού συμβουλίου, βρέθηκε μπροστά από την κάμερα δίχως να φοράει ρούχα, αλλά μόνο τα εσώρουχά του.

Κόρινθος: Δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε με τα εσώρουχα σε τηλεδιάσκεψη

Κόρινθος: Δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε με τα εσώρουχα σε τηλεδιάσκεψη

Ο ίδιος, μάταια προσπαθούσε να φτιάξει την κάμερά του έτσι ώστε να δείχνει μόνο το πρόσωπό του.

Όπως αναφέρει το Hlektra.gr, φάνηκε αρκετές φορές να δείχνει τα εσώρουχά του στους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη με κάποιους από αυτούς να επισημαίνουν πως πρέπει να ντυθεί άμεσα γιατί «αυτή δεν είναι εικόνα δημοτικού συμβουλίου». «Θα μας βγάλει το Ράδιο Αρβύλα», έλεγαν χαρακτηριστικά με τον δημοτικό σύμβουλο πάντως να εμφανίζεται πιο καθησυχαστικός λέγοντας ότι… «δεν πειράζει».

Κόρινθος: Ο διάλογος μεταξύ προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και συμβούλου:

– Έλα Πρόεδρε ακούω!

– Βάλε καλύτερα την κάμερα να φαίνεται μόνο το πρόσωπο.

– Ναι ρε.

– Κατάλαβες έτσι;

– Ναι ναι.

Παρεμβαίνει άλλος σύμβουλος: Τρομάξαμε !

– Δεν πειράζει, δεν πειράζει !

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments