Lifestyle

Γουάντα Νάρα: Το μικροσκοπικό μπικίνι της

Γουάντα Νάρα: Το μικροσκοπικό μπικίνι της
Γουάντα Νάρα: Μαζί της και τα σκυλιά της οικογένειας που παρά το γεγονός ότι είναι άκρως χαριτωμένα, δεν μπορούν να... κλέψουν την παράσταση.

Μια από τις συνηθισμένες πόζες της ανέβασε στο Instagram η Γουάντα Νάρα που έφερε νωρίς το καλοκαίρι, αφού απόλαυσε τον ήλιο κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Μαζί της και τα σκυλιά της οικογένειας που παρά το γεγονός ότι είναι άκρως χαριτωμένα, δεν μπορούν να… κλέψουν την παράσταση. Μάλιστα προσφάτως η Αργεντίνα μοντέλο και επιχειρηματίας αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό της τα μυστικά ομορφιάς της για να παραμένει σέξι.

«Δεν πίνω αλκοόλ, δεν καπνίζω, δεν πίνω αναψυκτικά. Καθημερινά παίρνω τις βιταμίνες που μου συστήνει ο δερματολόγος μου. Πίνω πάνω από δύο λίτρα πράσινο τσάι τη μέρα. Τα διαβάζετε όσα γράφω;».

Γουάντα Νάρα: Δείτε την:

Η Γουάντα Νάρα κολάζει

«Κάνει έρωτα 12 φορές την ημέρα με τη Γουάντα Νάρα», είπε παλιός συμπαίκτης του Μάουρο Ικάρντι. Σε live του παλαίμαχου επιθετικού της Ίντερ, Κριστιάν Βιέρι, στα social media -με θέμα το σεξ στην καθημερινότητα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών- ο Ντανιέλε Αντάνι τα είπε… όλα για τον Μάουρο Ικάρντι. Η σέξι περσόνα ανεβάζει το ηθικό με κάθε της φωτογραφία.

 Γουάντα Νάρα

Γουάντα Νάρα: Κάνουν σεξ 12 φορές την ημέρα

Συγκεκριμένα ο πρώην αμυντικός των «νερατζούρι», που είχε βρεθεί συμπαίκτης με τον Αργεντινό επιθετικό, που τώρα αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, αποκάλυψε πως του είχε εκμηστυριευτεί ότι κάνει σεξ 12 φορές την ημέρα με την εκρηκτική σύζυγό του, Γουάντα Νάρα. Ο Αντάνι μάλιστα μαρτύρησε και τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Φιορεντίνα, Σαλιού Λασισί, λέγοντας πως: «Λάμβανε συνέχεια ένα βουνό από γράμματα και φωτογραφίες από κοπέλες από την πατρίδα του και όταν επέστρεφε στην Ακτή Ελεφαντοστού πήγαινε με 3-4 γυναίκες κάθε μέρα. Τότε, όταν επέστρεφε στην Ιταλία, χρειαζόταν έναν μήνα για να συνέλθει. Τις πρώτες μέρες δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του».

Η Γουάντα Νάρα πάντως στο παρελθόν έχει αναφερθεί πολλάκις στη σεξουαλική της ζωή με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν. Κάποια στιγμή είχε δηλώσει ότι κάθε βράδυ κάνει στον άνδρα της στοματικό έρωτα, ενώ έχει πει ότι όταν η Παρί χάνει, δεν θέλει ούτε να την κοιτάξει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments