Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 21/04

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 21/04
Ελίφ σήμερα: Η Ζουλιντέ φοβάται πως η Μελέκ θα προσπαθήσει να φύγει ξανά και ανησυχεί αλλά η Μελέκ τη διαβεβαιώνει πως δεν θα το ξανακάνει.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Μελέκ προσπαθεί να βρει τρόπο για να πάει να βρει την Ελίφ. Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ επιστρέφουν από τον γιατρό και ανακοινώνουν στην οικογένεια πως περιμένουν κορίτσι. Η Τουλάι και η Ζουλιντέ δεν μπορούν να βρουν τη Μελέκ…

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ελίφ και η Σουρεγιά θέλουν να κάνουν ένα δώρο στη Χουμεϊρά, που θα ετοιμάσουν οι ίδιες. Η Ζουλιντέ και η Τουλάι ανησυχούν επειδή η Μελέκ δεν είναι σπίτι. Η Μελέκ είναι στο σταθμό των λεωφορείων και ο υπεύθυνος προβληματίζεται από τη συμπεριφορά της και καλεί την αστυνομία. Η Μελέκ όμως καταλαβαίνει τις προθέσεις του και το σκάει. Ο Ταρίκ αν και θα αποκτήσει μια κόρη, σκέφτεται πως χρειάζεται και έναν γιο.

Η Ελίφ ζωγραφίζει τον εαυτό της και τη μητέρα της. Πιστεύει πως η μητέρα της είναι ζωντανή. Η Τουλάι και η Ζουλιντέ δεν μπορούν να βρουν πουθενά τη Μελέκ. Όταν η Μελέκ επιστρέφει σπίτι ανακουφίζονται. Η Μελέκ τους εξηγεί πως είχε μια ανάμνηση και πως ήθελε να πάει σε μια κοντινή πόλη για να αναζητήσει την Ελίφ αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Βεϊσέλ επιστρέφει και η Ζουλιντέ με την Τουλάι του εξηγούν τι συνέβη. Ο Βεϊσέλ χαίρεται επειδή η Μελέκ αρχίζει σιγά – σιγά να θυμάται περισσότερα. Η Τουλάι όμως ανησυχεί για τη στιγμή που η Μελέκ θα θυμηθεί το ατύχημα και συνεπώς το θάνατο της κόρης της. Η Μελέκ κρυφακούει τη συζήτησή τους και ανησυχεί.

Ο Γιουνούς, η Μπιρτσέ και οι φωτογράφοι φτάνουν στην έπαυλη και η Σουρεγιά τους υποδέχεται. Η Ματσιντέ χαίρεται που βλέπει τον Γιουνούς και συμπαθεί όλη τη δημιουργική ομάδα. Πριν ξεκινήσουν τη φωτογράφιση, η Ματσιντέ τους καλεί όλους για να φάνε. Η Ζουλιντέ φοβάται πως η Μελέκ θα προσπαθήσει να φύγει ξανά και ανησυχεί αλλά η Μελέκ τη διαβεβαιώνει πως δεν θα το ξανακάνει…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments