Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [22/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [22/04/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να εστιάσουν πολύ στην επικοινωνία μέσα στη σχέση τους.

Kριός

Οποιαδήποτε τολμηρή κίνηση απέναντι σε ό,τι αφορά την έκφραση σκέψεων ή συναισθημάτων πρέπει να γίνει αποδεκτή και να εφαρμοστεί προσεκτικά. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα χρήσιμο σενάριο «δούναι και λαβείν» με το σύντροφό σου, καθώς φαίνεται πως μπορεί να διαλύσει τις αντιπαραθέσεις και να διατηρήσει τις συζητήσεις σας ήρεμες και θετικές. Εμπιστέψου πως ότι η προσπάθεια να αποτρέψεις τις εντάσεις, θα αποδώσει.

Tαύρος

Οι ερωτικές αποκαλύψεις, μπορούν να λάμψουν χάρη στις νέες εμπειρίες που προσφέρονται. Αν τα ερωτικά σου έχουν γίνει μονότονα και κουραστικά τελευταία, τότε θα ενθουσιαστείς αν εξερευνήσεις ό,τι σου φαινόταν ακραίο στο παρελθόν. Θα ανακαλύψεις πως το κρυμμένο σου δυναμικό…. είναι η εξαιρετική σου φαντασία!

Δίδυμος

Η ρομαντική πρόοδος της σχέσης σου, καλύτερα να βασιστεί στην πατροπαράδοτη προσέγγιση, παρά σε οτιδήποτε τεχνολογικά εξελιγμένο. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου ή τον πιθανό εραστή σου, μπορεί να βασίστηκε και να συνεχίσει να βασίζεται σε μηνύματα μέσω κινητών ή υπολογιστών. Δοκίμασε όμως να δεις πώς μπορεί να δημιουργηθεί ή να ενισχυθεί μια σχέση, με τρόπους που δεν περιλαμβάνουν οθόνες! 

Καρκίνος

Έχεις πολλά να κερδίσεις αν επιλέξεις να ανοιχτείς στο ταίρι σου τόσο προφορικά όσο και σωματικά τώρα… γιατί το κλίμα είναι πρόσφορο για διεύρυνση της επικοινωνίας και μεγαλύτερης οικειότητας ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερη και περιμένεις το άτομο που σε ενδιαφέρει να κάνει την πρώτη κίνηση, με τη δική σου υποκίνηση μπορεί να γίνει το θαύμα. Αν είσαι σε σχέση, η βελτιωμένη επικοινωνία θα υπενθυμίσει και στους δυο, τι σημαίνει «αδελφή ψυχή»! 

Λέων

Η ερωτική σου ζωή θα έλθει στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή. Κι αυτό μπορεί να σου ταιριάζει πολύ καλά. Ένα κύμα θετικότητας θέλει να ενισχύσει την ερωτική σου ζωή. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ο έπαινος, τα κομπλιμέντα ή η αναγνώριση θα δημιουργήσουν ευχάριστα αποτελέσματα στο δεσμό σου. Απόλαυσε ό, τι έρχεται στο δρόμο σου.

Παρθένος

Ξέρεις πού έχεις επενδύσει αρκετή προσπάθεια….και είναι αναζωογονητικό να βλέπεις την καθησυχαστική πρόοδο. Αυτό μάλιστα, θα σε ωθήσει να γίνεις λίγο πιο τολμηρή. Όμως η πραγματική μαγεία θα συμβεί αν αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου σε άγνωστες κι ενδιαφέρουσες περιοχές. Δώσε απλά λίγο χρόνο… για να σχηματιστεί ή να ενισχυθεί κάτι ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός

Η επιθυμία σου για αλλαγή εντός και εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας θα ενταθεί αυτό το διάστημα. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι πως η ζωή εμποδίζει τη διαμόρφωση ή την ενίσχυση του δεσμού σου. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μόνο εσύ μπορείς να μετακινήσεις τα ερωτικά σου ψηλότερα στη λίστα προτεραιοτήτων σου. Η αλλαγή που θέλεις να πραγματοποιήσεις, ίσως λάβει μορφή εκτενέστερου μετασχηματισμού, μόλις νιώσεις έτοιμη να κάνεις αυτό το τολμηρό βήμα.

Σκορπιός

Προσπάθησε να μην εξισώσεις την ανάγκη σου για μια μικρή απομάκρυνση από την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, σαν ένδειξη πως κάτι δεν πάει καλά Επειδή αφιερώνοντας λίγο χρόνο κάνοντας αυτό που σε ευχαριστεί, ίσως γίνει καταλύτης, για να ζωντανέψει η σχέση σου. Η απομάκρυνση από καταστάσεις που έχουν γίνει κουραστικές, μπορεί να σου αποκαλύψει, τι ακριβώς χρειάζεται μεταμόρφωση.

Τοξότης

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η ανησυχία για τομείς που δεν αφορούν τα ερωτικά σου, μπορεί να σε κάνουν να χάσεις κάποια μηνύματα ή ενδείξεις που τα αφορούν. Έχεις λόγους που πιστεύεις πως ο έρωτας, δεν πληρώνει τους λογαριασμούς ούτε σε βοηθάει επαγγελματικά. Αν μπορέσεις όμως να εστιάσεις και πάλι στις παθιασμένες εμπειρίες που προσφέρονται αυτό το διάστημα, ίσως αρχίσεις να διασφαλίζεις πως η ερωτική σου ζωή, λαμβάνει την προσοχή που της αρμόζει.

Αιγόκερως

Ξέρεις πόσο μπορεί να ωφεληθεί ο δεσμός σου αν γίνεις λίγο πιο ευάλωτη. Επομένως, απέρριψε τους λόγους που έχεις καλλιεργήσει όλο αυτό το διάστημα, για να προστατεύσεις την καρδιά σου. Βάλε στην εικόνα τον εραστή σου, για ό,τι πραγματικά σκέφτεσαι και νιώθεις. Κάποιος φαίνεται πως υπομένει αρκετό καιρό. Γι’ αυτό ήρθε η ώρα, να κάνεις τις αποκαλύψεις σου.

Υδροχόος

Το κέφι σου μπορεί να επιστρέψει και να σε βοηθήσει να νιώσεις διατεθειμένη να επικεντρωθείς σε έναν ερωτικό στόχο. Δεν χρειάζεται να δραστηριοποιηθείς άμεσα. Η αναβίωση ορισμένων συζητήσεων ή η επανέναρξη των γραμμών επικοινωνίας ανάμεσά σας, μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να γίνει ένα γλυκό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ίσως υπάρχει κάτι εμπνευσμένο και πολύ πιο ενδιαφέρον για «παραλαβή» από εκεί που «σταματήσατε» εσύ και το ταίρι σου.

Ιχθύς

Θα δημιουργήσεις μια ισχυρότερη ή πιο ξεχωριστή γραμμή μεταξύ του συναισθηματικού σου κόσμου και όλων όσων βρίσκονται εκτός αυτού. Εξάλλου μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται για να δημιουργηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες στον κόσμο σου γενικότερα. Μπορεί επίσης να παρέχει την άνεση στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, που δεν μπορεί να βρεθεί αλλού. Έχεις απόλυτο δίκιο που επιθυμείς η ερωτική σου ζωή να είναι το άνετο καταφύγιο που έχετε ανάγκη και οι δύο!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments