Αθλητισμός

Ιμπραΐμοβιτς Μίλαν: Κάτοικος Μιλάνο και του χρόνου

Ιμπραΐμοβιτς Μίλαν: Κάτοικος Μιλάνο και του χρόνου
Ιμπραΐμοβιτς Μίλαν: Ο Σουηδός επιθετικός θα παραμείνει στους «ροσονέρι» για τουλάχιστον ένα ακόμα έτος.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μίλαν για άλλο ένα έτος μιας και οι δύο πλευρές είναι αρκετά ευχαριστημένες από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους. Μην ξεχνάμε ότι για αρκετό χρονικό διάστημα στη σεζόν, ο Σουηδός επιθετικός ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και για μερικές εβδομάδες ο πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος.

«Είναι η ιταλική ομάδα με την οποία ο Ζλάταν έχει καταγράψει τον μεγαλύτερο αριθμό εμφανίσεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας από τη Λομβαρδία. Και συνεχίζει:

«Μετά από τα 84 γκολ που σημείωσε στα 130 παιχνίδια που έπαιξε στην καριέρα του στη Μίλαν, ο Σουηδός πρωταθλητής θα φορέσει ξανά τη φανέλα των «ροσονέρι» και την επόμενη σεζόν».

«Το να παίζεις στη Μίλαν είναι σαν είσαι σπίτι»

Η νέα συμφωνία θα κρατήσει τον Σουηδό άσο στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και πέρα από τα 40ά γενέθλιά του (τον Οκτώβριο), συγκεκριμένα δε ως το καλοκαίρι του 2022. Μετά τις υπογραφές, ο «Ίμπρα» δήλωσε ευτυχισμένος για την εξέλιξη. «Αυτός ο σύλλογος είναι σαν το σπίτι μου. Αν μπορώ να μείνω εδώ για μια ζωή, θα το χαρώ».

«Νιώθω πολύ χαρούμενος. Περίμενα αυτήν την ημέρα και τώρα έχω άλλη μια χρονιά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα», πρόσθεσε μιλώντας στο κανάλι της Μίλαν (Milan TV).

«Πάντα έλεγα ότι το να παίζεις για τη Μίλαν είναι σαν να είσαι στο σπίτι. Αισθάνομαι τόσο χαρούμενος, μου αρέσει ο τρόπος που ο σύλλογος με προσεγγίζει, όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται εδώ, οι συνάδελφοί μου, ο προπονητής, οι οπαδοί που πραγματικά μου λείπουν στο γήπεδο».

Ο Ιμπραΐμοβιτς είχε επίσης έναν επαινετικό λόγο και για τον προπονητή του, Στέφανο Πιόλι: «Η συνεργασία με τον Πιόλι είναι πολύ εύκολη, έχει τη σωστή νοοτροπία. Κάθε μέρα έχει αυτή την ενέργεια που μεταμορφώνει την ομάδα και θέλει το καλύτερο από εμάς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments