Ελλάδα

Είδηση έκπληξη για το OPEN

Είδηση έκπληξη για το OPEN
OPEN: Ένα νέο ανατρεπτικό late night show έρχεται στο κανάλι από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, το οποίο πρόκειται να ενισχύσει το πρόγραμμα του καναλιού.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ετοιμάζεται να κάνει ένα δυναμικό comeback στο OPEN. Πρόσφατα το κανάλι είναι κάνει μία κίνηση έκπληξη στα τηλεοπτικά δρώμενα. Το OPEN τελευταία κάνει πολλές κινήσεις προκειμένου να ενδυναμώσει το πρόγραμμα και το βασικότερο την τηλεθέαση του.

Πιο συγκεκριμένα, με ένα ακόμα late night project ενισχύει το πρόγραμμά του το OPEN, το οποίο εδώ και αρκετούς μήνες προετοιμάζεται ως ιδέα. Πρόκειται για ένα διαφορετικό βραδινό talk show που έρχεται να καλύψει το Βινύλιο, ενώ ο ηθοποιός θα έχει τον ρόλο της «γιαγιάς». OPEN

Το νέο showΠρόκειται για την εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, η οποία όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή μετά το Πάσχα, στις 7 Μαΐου, φέροντας τον τίτλο «The Grandmother». Οι τίτλοι έναρξης θα πέσουν στις 23:45, με τον αγαπημένο ηθοποιό να εμφανίζεται σε ρόλο… γιαγιάς, ακριβώς όπως κάνει στις εμφανίσεις του με τη μπάντα «Άγαμοι Θύται» τα τελευταία 30 χρόνια.

Όπως ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του OPEN, η «Grandmother» – αφεντικό, θα διευθύνει την εκπομπή του Ιεροκλή, επικοινωνώντας μαζί του κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων που εκείνος θα κάνει με celebrity καλεσμένους. Το κόνσεπτ της εκπομπής είναι πολύ απλό: ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα έχει έναν διπλό ρόλο. Ο ηθοποιός θα εμφανίζεται ως παρουσιαστής για να σχολιάζει την επικαιρότητα και τα σχετικά, αλλά θα παρεμβαίνει η γιαγιά του και θα διευθύνει εκείνη την εκπομπή.

Το “κλειδί” αυτής της εκπομπής θα είναι οι συμμετέχοντες. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής, θα επενδύσουν πολύ στα πρόσωπα που θα καλέσουν. Έχουν κάνει πρόταση σε κάποιους, κάποιοι έχουν ήδη δεχτεί. Σχετικά με το ότι ένας ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή σχολίασε ότι θέλει να βλέπει ηθοποιούς σε ρόλους παρουσίασης.

Λίγα λόγια για τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

O Ιεροκλής Μιχαηλίδης είναι ηθοποιός, γεννημένος το 1960 στη Χαραυγή Κοζάνης. Έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Αποφοίτησε το 1982 από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Μέχρι το 1990, συμμετείχε ως ηθοποιός και ιδρυτικό μέλος μικρών πειραματικών θιάσων σε έργα Νίκου Καζαντζάκη, Ντάριο Φο, Δημήτρη Ψαθά, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, Αριστοφάνη, Ουίλιαμ Σαίξπηρ κ.ά. Το 1990, μαζί με άλλους ηθοποιούς και μουσικούς, δημιούργησε το σατιρικό μουσικοθεατρικό σχήμα “Άγαμοι Θύται”, στο οποίο συμμετείχε γράφοντας, παίζοντας και σκηνοθετώντας.

Από το 1988 έως το 1990 εργάστηκε ως συντάκτης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ και από το 1993 στην τηλεόραση ως σκηνοθέτης και παραγωγός. Στο θέατρο, έχει παίξει σε έργα των Τένεσι Ουίλιαμς, Γρηγόριου Ξενόπουλου, Ιάκωβου Καμπανέλλη, Άντον Τσέχωφ, Εντουάρντο Ντε Φιλίππο κ.ά.

Στην τηλεόραση, έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές (Είμαστε στον αέρα, Και πάλι φίλοι κ.ά.), ενώ έχει ενσαρκώσει και τον Αστυνόμο Μπέκα στην τηλεοπτική μεταφορά των μυθιστορημάτων του Γιάννη Μαρή. Στον κινηματογράφο, συμμετείχε σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως: Πολίτικη Κουζίνα, Μαύρο γάλα, Safe Sex, Πίσω πόρτα. Για την ταινία Πίσω πόρτα το 2000 απέσπασε το Κρατικό Βραβείο ερμηνείας Β΄ ανδρικού ρόλου.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments