Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [26/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [26/04/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις και επηρεασμένα από τη Σελήνη, θα έχουν ανεβασμένη διάθεση στον ερωτικό τομέα.

Κριός

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, ίσως χρειαστεί να ηρεμήσεις και να είσαι πιο πρακτική. Μπορεί να σου ακούγεται κάπως απογοητευτικό, ειδικά αν έχεις μεγάλη νευρικότητα κι έντονο ενθουσιασμό για να κάνεις αυτό που σου αρέσει. Όμως η φευγαλέα ευχαρίστηση που συνορεύει με την απροσεξία, δεν θα είναι χρήσιμη στο παθιασμένο σου ταξίδι… ούτε τώρα… ούτε ποτέ.

Ταύρος

Το φεγγάρι ανεβάζει τη διάθεση στον ερωτικό σου τομέα αυτή τη στιγμή. Αυτή η καλή διάθεση ενισχύει και την σεξουαλικότητά σου. Όμως για να νιώθεις πιο ερωτική κι ελκυστική δεν χρειάζεσαι εντατική γυμναστική ή εξαντλητική άσκηση. Απλά δημιούργησε ένα πιο υγιές καθεστώς που να σου ταιριάζει και να είναι συνεπές. Αυτό σίγουρα θα ενισχύσει το κέφι σου.

Δίδυμος

Θα κουραστείς από τις συμβουλές ή τις προτάσεις του αγαπημένου σου. Είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις ν’ ακούσεις από τον εραστή σου αλλά αναρωτήσου για ποιο λόγο σε εκνευρίζει η στάση του. Μήπως επειδή ακούς την αλήθεια; Μόνο κάποιος που ενδιαφέρεται για το συμφέρον σου, θα σου μιλούσε έτσι. Προσπάθησε να το λάβεις υπόψη αυτό!

Καρκίνος

Ίσως μια ευχάριστη ανάπτυξη εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας, σε βοηθήσει να ανοιχτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Αν νιώθεις ήρεμη και καθησυχασμένη επειδή ένα σημαντικό επαγγελματικό σχέδιο διαμορφώνεται όπως επιθυμείς, τότε μπορεί να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη σχετικά με την παθιασμένη πρόοδο που σε περιμένει να της δώσεις την αμέριστη προσοχή σου!

Λέων

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς το πάθος ευχάριστα… ή δυσάρεστα. Η πρώτη επιλογή απαιτεί να προσέχεις αυτά που λες στις συζητήσεις με το ταίρι σου για να επικρατεί αρμονία ανάμεσά σας. Αν όμως μιλήσεις χωρίς να σκεφτείς ή κάνεις μια σκόπιμα καυστική παρατήρηση, θα έχεις ένα μάλλον θερμό σενάριο στα χέρια σου, με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα ζητώντας συγνώμη, για τη συμπεριφορά σου.

Παρθένος

Ένα ερωτικό καβγαδάκι κινδυνεύει να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Μπορεί να μη λυθεί με μια ανοιχτή και ξεκάθαρη συζήτηση. Όμως είναι κάτι που είχατε αναβάλλει πολλές φορές… με αποτέλεσμα τώρα ίσως να προσθέσει στο δράμα… ένταση και σοβαρότητα. Τακτοποιείστε το θέμα όσο καλύτερα μπορείτε μεταξύ σας… και θα δείτε πως ο δεσμός σας θα ενισχυθεί περισσότερο.

Ζυγός

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ένα ζήτημα ακεραιότητας θα βρεθεί στο προσκήνιο του δεσμού σου. Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε ευαισθητοποιήσει περισσότερο, απέναντι στο σωστό και το δίκαιο. Αν πιστεύεις πως ο εραστής σου δεν ενδιαφέρεται να κάνει το «σωστό» κατά κάποιο τρόπο, τότε πρέπει να του υποδείξεις το λάθος του.

Σκορπιός

Η ανάλαφρη διάθεση στο δεσμό σου μπορεί να μετατραπεί σε κάτι σκοτεινό και στενάχωρο. Αυτό που εσύ νομίζεις πως μπορεί να χαροποιήσει το ταίρι σου, τον κάνει να αισθάνεται άβολα. Το πάθος δεν μπορεί να ανθίσει όταν επικρατεί μεγάλη ανησυχία και αβεβαιότητα. Ίσως είναι καλύτερα να αφήσεις τον εραστή σου να αποφασίσει ποια θέματα είναι επιτρεπτά προς το παρόν, για συζήτηση.

Τοξότης

Είναι εύκολο να μπεις σε ένα τεταμένο ή δραματικό σενάριο εξαιτίας κάποιας απρόσεκτης παρατήρησης του αγαπημένου σου. Σίγουρα θα αγγίξει κάποιο ευαίσθητο νεύρο σου, αλλά είναι στο χέρι σου αν θα το αφήσεις να περάσει ή θα δημιουργήσεις ένταση και καβγά. Αυτό που ειπώθηκε δεν ήταν σκόπιμα επιζήμιο. Αν μπορέσεις να ξεπεράσεις το θυμό σου και να μην το πάρεις σοβαρά… τότε όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως

Θα νιώσεις πως ο δεσμός σου, χρειάζεται ένα δραστικό σοκ! Και πιθανόν δεν θα χρειαστεί να σπάσεις το κεφάλι σου για να βρεις έξυπνες ιδέες που θα σε απαλλάξουν από την κουραστική ρουτίνα της σχέσης σου. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πως έχεις δώσει πρόσφατα αρκετά στο όνομα της αγάπης… μια μικρή εκρηκτική προσπάθεια, ίσως φέρει τη χαρά και τον αυθορμητισμό που επιθυμείς.

Υδροχόος

Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς τα λόγια ενθάρρυνσης ή υποστήριξης από τον αγαπημένο σου. Φαίνεται πως εννοεί αυτά που λέει…. και θα αγγίξει την καρδιά σου το ενδιαφέρον και η ανησυχία του. Μιλάτε και οι δύο τη γλώσσα της αλήθειας. Πίστεψε ολόψυχα αυτά που σου λέει γιατί δεν είναι απλά, ευγενικά λόγια… είναι αυτό που πραγματικά νιώθει.

Ιχθύς

Η διαίσθησή σου θα χτυπήσει συναγερμό αν εντοπίσει μια ένταση ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, σήμερα. Αντί να περιμένεις να μειωθεί από μόνη της, μπορείς να αναχαιτίσεις την αρνητική ενέργεια και να την εξαλείψεις. Ό, τι συμβαίνει… πρέπει να αγκαλιαστεί. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να υποκινήσεις μια συζήτηση, που ενδεχομένως να είναι δύσκολη ή άβολη. Θα είναι όμως ό,τι καλύτερο για να ηρεμήσετε και οι δύο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments