Αθλητισμός

Αλέξανδρος Κατράνης: Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον μπακ της Χατάισπορ

Αλέξανδρος Κατράνης: Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον μπακ της Χατάισπορ
Αλέξανδρος Κατράνης: Ο Βολιώτης 22χρονος μπακ αγωνίζεται στην Τουρκία με τη Χατάισπορ, αλλά, όπως φαίνεται, έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Ο Αλέξανδρος Κατράνης είναι ένας από τους στόχους της ΑΕΚ. Η Ένωση να θυμίσουμε ότι έχει κινηθεί για τον αδερφό του Λιβάι Γκαρσία, Τζούντα, ενώ ψάχνει ακόμα λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα και του στόπερ, όπως ενημέρωσε ο ρεπόρτερ Κώστας Κετσετζόγλου.

Αναλυτικότερα, όσον αφορά τον Κατράνη, η Ένωση τον έχει στη λίστα της αφού έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, αυτό προέκυψε μετά από κρούση του μανατζερικού γραφείου που τον εκπροσωπεί, στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», το μανατζερικό γραφείο του 22χρονου πρώην παίκτη του Ατρομήτου θέλει να αποχωρήσει από τη Χατάισπορ και αναζητεί τον νέο σταθμό στην καριέρα του. Η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για αριστερό μπακ το καλοκαίρι και θα εξετάσει και την περίπτωση του 22χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Κατράνης αγωνίζεται φέτος δανεικός στην Χατάισπορ από τη γαλλική Σεντ Ετιέν, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2022. Φέτος, μετράει 22 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας με 1 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Κατράνης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη γαλλική ομάδα. Έχει παίξει ακόμα ως δανεικός στη βελγική Μουσκρόν, ενώ ως δανεικός αγωνίστηκε και στην ομάδα του Περιστερίου στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018/19 και τη σεζόν 2019/20.

Αλέξανδρος Κατράνης: Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον μπακ της Χατάισπορ και πρώην παίκτη του Ατρόμητου

Αλέξανδρος Κατράνης: Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον μπακ της Χατάισπορ και πρώην παίκτη του Ατρόμητου

Η υπόθεση του Τζούντα Γκαρσία

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα πρέπει να υπολογίζεται πλέον ο Τζούντα Γκαρσία, όπως σημειώνει το enwsi.gr. Ο μικρός αδερφός του Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Ο παίκτης περιμένει τα τεστ κορωνοϊού, όπως και τις τελευταίες εξετάσεις για να τελειώσει το deal με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Βεβαίως και πρόκειται για μία επένδυση και δεν αποκλείεται να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα το καλοκαίρι, εκτός και αν κάνει την… έκπληξη. Πάντως ο μικρός Τζούντα έκανε το… ντεμπούτο του στα Σπάτα τη Μεγάλη Τρίτη.

Δεν προπονήθηκε μεν, αλλά πήρε μία γεύση από τη νέα του ομάδα και γνώρισε τους παίκτες της ΑΕΚ, τον προπονητή και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments