Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Στην πόρτα της εξόδου ο Κώστας Τσιμίκας

Λίβερπουλ: Στην πόρτα της εξόδου ο Κώστας Τσιμίκας
Λίβερπουλ: Ο Κώστας Τσιμίκας είναι μεταξύ των παικτών που αναμένεται να μπουν στην λίστα των παικτών που οδεύουν προς την παραχώρηση τους.

Ο Κώστας Τσιμίκας φαίνεται ότι δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στη Λίβερπουλ. Τον διεθνή παίκτη είχε αποθεώσει με δήλωση του ο τεχνικός των “κόκκινων” Γιούργκεν Κλοπ. Ακόμη, έχει μεγάλη σημασία να δει κανείς τον τρόπο που κατάφερε η Λίβερπουλ να τον αποκτήσει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thisanfield, μετά την τραγική φετινή χρονιά για τους “κόκκινους”, ο Γιούργκεν Κλοπ σκέφτεται να βάλει 15 παίκτες στη λίστα αυτών που θέλει να παραχωρηθούν, προκειμένου να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Στην λίστα των παικτών προς παραχώρηση

Μεταξύ αυτών είναι κι ο Τσιμίκας, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Γερμανό προπονητή ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Τσιμίκας να παραχωρηθεί δανεικός και στη συνέχεια να αξιολογηθεί εκ νέου από τους ανθρώπους της Λίβερπουλ.

“Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο”

Ο Τσιμίκας στις πρώτες του δηλώσεις με την κόκκινη φανέλα είχε δηλώσει: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πάντα όνειρό μου από μικρό παιδί να έρθω και να παίξω στην Premier League.

Με πολλή δουλειά και συγκέντρωση, κάνοντας αυτό που θέλει ο προπονητής, μπορώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Champions League». Για την επιλογή του να φορέσει το νούμερο 21: «Μου αρέσει ως αριθμός. Το πήρα στην Ολλανδία όταν έπαιξα εκεί, τον επόμενο χρόνο στον Ολυμπιακό και το φόρεσα για δύο χρόνια και τώρα το πήρα κι εδώ».

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, την πρωταθλήτρια Αγγλίας για τη σεζόν 2019/20, ήταν η είδηση της χρονιάς για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε, πόσο συχνά ένας Έλληνας παίκτης καταφέρνει να πάρει μεταγραφή σε έναν τέτοιο ιστορικό σύλλογο με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Κι όχι σε φάση αναδιοργάνωσης των «κόκκινων», αλλά στα καλύτερα τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments