Ελλάδα

Πατήσια: Μαχαίρωσε τον αδερφό του και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Πατήσια: Μαχαίρωσε τον αδερφό του και επιτέθηκε σε αστυνομικό
Πατήσια: Μαχαίρωσε τον αδερφό του, αυτοτραυματίστηκε και μετά επιτέθηκε σε αστυνομικό. Από θαύμα δεν έγινε οικογενειακή τραγωδία.

Οικογενειακό, αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στα Πατήσια, ανάμεσα σε δυο αδέρφια από τη Γεωργία, οι οποίο διαπληκτίστηκαν έντονα, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει κι ο ένας να τραβήξει μαχαίρι και να τραυματίσει τον αδερφό του. Ευτυχώς, όχι θανάσιμα.

Στη συνέχεια ο δράστης, μπροστά στους αστυνομικούς που είχα καταφθάσει, αυτοτραυματίστηκε, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε σε αστυνομικό σηκώνοντας μαχαίρι κατά πάνω του, στην προσπάθεια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. να δουν την κατάσταση της υγείας του και να τον ηρεμήσουν. Το μαχαίρι καρφώθηκε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος σώθηκε από θαύμα.

Οι αστυνομικοί αφού ηρέμησαν τον δράστη στη συνέχεια τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει εκεί καθώς υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Και τα δυο αδέρφια οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», μάλιστα ο δράστης της επίθεσης υποβάλλεται σε χειρουργείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments