Video

Αξίζει να το δεις: Σκυλάκια απολαμβάνουν ποδηλατάδα στο ηλιοβασίλεμα

Αξίζει να το δεις: Σκυλάκια απολαμβάνουν ποδηλατάδα στο ηλιοβασίλεμα
Αξίζει να το δεις: Σκυλάκια απολαμβάνουν την πρώτη τους βόλτα-ποδηλατάδα στην εξοχή με ηλιοβασίλεμα. Ένα καταπληκτικό βίντεο.

Τα ζώα αστικής πανίδας εξαρτώνται από τον άνθρωπο, ο οποίος οφείλει να τα προστατεύει, να τα σιτίζει, να τα περιθάλπει και να ζει αρμονικά μαζί τους. Τα οικόσιτα ζώα, όπως οι γάτες και οι σκύλοι ανταποδίδουν τη φροντίδα που τους δείχνει ο άνθρωπος και του χαρίζουν υπέροχες στιγμές ανιδιοτελούς αγάπης και μοναδικές αναμνήσεις

Ένας μύθος λέει πως τα σκυλιά κυνηγούν τους ποδηλάτες, επειδή θέλουν να ανέβουν πάνω για μια ωραία βόλτα. Αυτή η θεωρία των φιλόζωων επιβεβαιώνεται στο παρακάτω βίντεο, όπου ένας τυχερός άνθρωπος είχε την ευκαιριία να ζήσει μια πολύ τρυφερή στιγμή που ευτυχώς για όλους μας την απαθανάτισε και ανέβασε το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

Πρόκειται για υπέροχα, πανέμορφα και χαριτωμένα κουτάβια που απολαμβάνουν τη βόλτα στο καλαθάκι μπροστά από το τιμόνι του ποδηλάτου, ήρεμα και γαλήνια. Το τοπίο της εξοχής με φόντο το ηλιοβασίλεμα κάνει το βίντεο εντυπωσιακό. Αυτά τα υπέροχα κουταβάκια-ένα γκόλντεν ριτρίβερ κι ένα χάσκι-είναι ακόμη μωράκια κι αυτή είναι η πρώτη τους βόλτα με ποδήλατο. Το μικρό γκόλντεν λέγεται «Καλοκαίρι» και το μωρό χάσκι λέγεται «Χειμώνας», όμως είναι τα καλύτερα φιλαράκια κι έτσι όπως σουρουπώνει όλα είναι πανέμορφα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments