Αθλητισμός

Μαρτσουλιόνις μπάσκετ: «Οι Έλληνες μας πρόσφεραν λεφτά για να χάσουμε το 1987»

Μαρτσουλιόνις μπάσκετ: «Οι Έλληνες μας πρόσφεραν λεφτά για να χάσουμε το 1987»
Μαρτσουλιόνις μπάσκετ: Απίστευτος ισχυρισμός από τον παλαίμαχο γκαρντ της Σοβιετικής Ένωσης, που δήλωσε πως υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας της εθνικής ομάδας των Σοβιετικών από Έλληνες πριν τον τελικο του Eurobasket το 1987.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο ισπανικό περιοδικό Skyhook, ο παλαίμαχος γκαρντ της Σοβιετικής Ένωσης και μετέπειτα της Λιθουανίας, Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, είπε πως υπήρξαν κάποιοι από την ελληνική πλευρά που πρόσφεραν χρήματα στους Σοβιετικούς για να ηττηθούν στον τελικό του Eurobasket το 1987, όπου η «γαλανόλευκη» στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης επικρατώντας 103-101.

«Μερικοί Έλληνες μας πρόσφεραν χρήματα, φυσικά κανείς δεν το δέχτηκε, αλλά μόνο η πρότασή τους δημιούργησε αμφιβολίες στην ομάδα μας. Το πραγματικό πρόβλημα ήταν μεταξύ μας, λόγω της κακής επικοινωνίας μας. Εάν ο προπονητής είχε οργανώσει μια συνάντηση και είχε ρωτήσει τι πιστεύαμε για μια τέτοια προσφορά, θα είχαμε συντρίψει τους Έλληνες, είμαι σίγουρος. Αντ ‘αυτού, ήμασταν σε σύγχυση και χάσαμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαρτσουλιόνις.

Θυμηθείτε το βίντεο από τον τελικό του 1987 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments