Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 03/05

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 03/05
Ελίφ σήμερα: Τα αισθήματα του Κερέμ για τη Σουρεγιά γίνονται κάθε μέρα πιο δυνατά. Και ο Γιουνούς όμως νιώθει μεγάλη έλξη για την Μπιρτσέ. Η Μπιρτσε έχει μια νέα ιδέα για την προώθηση των παιδικών παπουτσιών…

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Κερέμ ζητάει από τη Σουρεγιά να μιλήσουν στο γραφείο μόνοι τους γιατί πήρε μια σημαντική απόφαση, που αφορά και τους δύο και το κοινό τους μέλλον.

Στο σημερινό επεισοδιο, η Σουρεγιά δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα συνεργαστεί με τον Κερέμ αλλά εκείνος το θέλει πολύ. Οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως έχουν νέες πληροφορίες για τη Μελέκ. Ο Ταρίκ έχει μια σύσκεψη με τον Κερέμ και το τμήμα σχεδιαστών αλλά θέλει να την αποφύγει για να πάει να συναντήσει τους ανθρώπους του. Ενημερώνει τη Φιλίζ πως πρέπει να φύγει.

Ο Κερέμ περιμένει να έρθει η Σουρεγιά για τη σύσκεψη και απογοητεύεται όταν βλέπει την ώρα να περνάει και να μην εμφανίζεται. Όμως τελικά η Σουρεγιά έρχεται και ο Κερέμ ενθουσιάζεται. Τη συστήνει σε όλους ως τη νέα διευθύντρια του δημιουργικού τμήματος. Ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ χαίρονται με τα νέα και πιστεύουν πολύ στις ικανότητες της Σουρεγιά. Ο Κερέμ κάνει και μια δεύτερη ανακοίνωση και τους λέει πως η εταιρία θα ασχοληθεί και με τα παιδικά παπούτσια. Αν και είναι μια νέα αρχή για την εταιρία, ο Κερέμ πιστεύει πως θα έχουν επιτυχία και θα είναι εκείνος υπεύθυνος τους νέου εγχειρήματος.

Ο Ταρίκ συναντάει τους άντρες του και του λένε πως η Μελέκ έμενε σε ένα παλιό σπίτι, που κατεδαφίστηκε και τα ίχνη της έχουν χαθεί. Ο Ταρίκ πιστεύει πως η Μελέκ δέχεται βοήθεια από κάποιον και ζητάει από τους άντρες του να βρουν τη Μελέκ και να τη σκοτώσουν μαζί με όποιους τη βοηθάνε.

Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ την ιστορία της Μελέκ και της Ελίφ. Ο Σαφάκ ανησυχεί για τη Ζουλιντέ γιατί ίσως η Μελέκ να βρίσκεται σε κίνδυνο, συνεπώς και εκείνη με τον Εμιρχάν. Της λέει πως δεν θα αφήσει κανέναν να της κάνει κακό. Η Ζουλιντέ νιώθει όμορφα και της αρέσει ο τρόπος που την προστατεύει ο Σαφάκ. Ο Σαφάκ θέλει να της κρατήσει το χέρι αλλά εμφανίζονται τα παιδιά και δεν το τολμάει. Ο Κερέμ εξομολογείται στη Σουρεγιά τους φόβους του για το νέο επιχειρηματικό του βήμα.

Η Σουρεγιά τον υποστηρίζει και του λέει πως τον εμπιστεύεται και δεν πρέπει να ανησυχεί, όλα θα πάνε καλά. Τα αισθήματα του Κερέμ για τη Σουρεγιά γίνονται κάθε μέρα πιο δυνατά. Και ο Γιουνούς όμως νιώθει μεγάλη έλξη για την Μπιρτσέ. Η Μπιρτσε έχει μια νέα ιδέα για την προώθηση των παιδικών παπουτσιών…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments